ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какви грешки допуска зодия Водолей в любовта?

Какви грешки допуска зодия Водолей в любовта?

какви грешки прави зодия водолей

Водолеят е въздушен знак и като такъв негови отличителни черти са интелигентността, остроумието и приключенският дух. Водолеят е забавен, но и интроверт, гледа жадно света с широко отворени очи.

Забавната страна на битието е тяхна страст, но не пропускат и философските нюанси в него. Затова за любовен партньор търсят най-напред приятел за дълги и интересни разговори, сродната душа.

Зодия Водолей търси силна и сигурна интелектуална връзка. Тя е толкова важна за него, колкото романтиката, привличането и доверието в отношенията. Обича свободата на емоциите, но допуска и някои грешки в любовта.

Водолеят изглежда емоционално дистанциран и това е първата му сериозна грешка в интимните отношения. Трудно му е да изрази чувствата си, опознаването при него е бавен и мъчителен процес. Зодия Водолей не бърза да подари сърцето си на някого и често изглежда хладен в отношенията си.

И двата пола от този зодиакален знак се страхуват от стандартните правила за една връзка. Самите те имат доста нестандартно мислене и обикновените изисквания в отношенията им се струват непоносимо скучни. Водолеят не следва стереотипите и затова често среща неразбиране.

Водолеят е сред най-свободомислещите зодии и често няма време за партньора си. Искат да разполагат с цялото си време, а това е препъни камъка в отношенията им най-често.

Тъй като са интелигентни личности Водолеите търсят логиката във всяка връзка, дори в любовта. Това им носи доста спорове с партньора, а липсата на логика и прагматизъм дразни отсрещната страна.

зодия водолей грешки в любовта

Водолеят е много упорит, когато защитава своите тези, а в една връзка отстъпчивостта е много важна. При тази зодия тя отсъства.

Много често Водолеите изглеждат студени и дистанцирани от партньорите си. Това е повод за конфликти, защото другата страна остава с убеждението, че е пренебрегвана и не достатъчно обичана.

Често срещана грешка в любовта е, че Водолеят е способен да постави приятелите си преди партньора си. Силната ориентираност към общуване кара представителите на тази зодия да бъдат силно отдадени на социалния си живот, а от това страда другият човек във връзката.

Внасянето на здравословен баланс между двете е една от основните задачи, които имат да разрешават хората, подвластни на зодиакален знак Водолей, за да имат здравословна връзка и задоволяващ ги социален живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати