Как да разберем мъжете скорпиони?

Как да разберем мъжете скорпиони?

Мъжете скорпиони са много различни от другите мъже, представители на останалите астрологични знаци. Скорпионите са много дълбоки и силни хора. Много е важно да разберете скорпиона, за да изградите щастлива и успешна връзка. Ако веднъж успеете да го спечелите, ще имате най-верния и предан любовник, за когото някога сте мечтали.

1. Научете силните и слабите страни на скорпиона. Той е изключително страстен, лоялен, находчив, наблюдателен и динамичен. Недостатъците от друга страна са силна ревнивост, склонност към манипулиране, мнителност. Мъжете, представители на тази зодия, могат да бъдат и много обсебващи.

2. Разберете, че скорпионът е с вродено чувство за независимост. Той обича да взема под контрол случващото се. За да направите мъжa скорпион щастлив – позволете му да се чувства независим и никога не му споменавайте дори, че е неспособен да извърши нещо.

3. Мъжете скорпиони, каквато и позиция да заемат, имат изключително въздействие върху заобикалящите ги. Те обикновено добре се справят с парите, имат уменията да ги изкарват и пестят. Понякога скорпионите пазят в тайна информация за парите и властта си, не за друго, ами да са сигурни, че никой няма да посегне на тях. Партньорите на скорпионите трябва да са готови да се примирят с търсенето на властови позиции.

Как да разберем мъжете скорпиони?

4. Скорпионите могат да бъдат с силно изявено чувство за собственичество и често да обсебват, но те правят това, водени от своята лоялност. Скорпионът никога няма да забрави, ако някой е направил нещо, независимо дали е акт на добрина или бруталност. Ако някой им помогне, те задължително се отблагодаряват, като връщат услугата. Ако пък някой злоупотреби с тях – те търсят справедливост и отмъщение. Бъдете абсолютно откровени със скорпионите. Ако не сте, има голяма вероятност да ви хванат, че лъжете, тогава няма да пожелаете да сте около него.

5. Не се обиждайте от чувството за хумор на скорпиона. То понякога е много правдоподобно, но в същото време брутално. Скорпионите се шегуват с неща, с които никой не би посмял.

Как да разберем мъжете скорпиони?

6. Не забравяйте, че скорпионът е изключително последователен. Той винаги е решен да постига целите си. Бъдете внимателни – често те са склонни да манипулират останалите.

7. Разберете, че мъжът-скорпион се страхува от провал, въпреки, че никога няма да го покаже. Той отказва да демонстрира слабост. Винаги помнете, че скорпионите имат силен фронт, независимо, че сигурно „умират“ зад него.

8. Винаги помнете, че скорпионът е истински в емоциите си – ако изглежда тъжен, значи е тъжен. Ако пък е щастлив – заразява всички наоколо. Той винаги вярва, че има дълбока и смислена цел в живота. Той е много интуитивен и добре разбира приятелите си.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 9
3 6
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ели
Ели
18.02.2014 21:37
Аз харесвам един скорпион ... И винаги щом сме заедно дори и да съм тъжна успява да ме накара да се усмихна ... Много го харесвам. Дано и той мен :)
7
0
Нели
Нели
13.01.2014 20:12
Няма нищо по-вредно от Скорпиона. Благодарна съм на съдбата, че сама ме оттласна от такъв индивид. Нищо хубаво досега в живота си не съм чула в полза на мъжа Скорпион.
4
7