ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Везни и мъж Дева

Връзката между жена Везни и мъж Дева

Връзката между жена Везни и мъж Дева

Жената Везни и мъжът Дева са смятани за една добра двойка. Определено могат да имат своите трудни моменти, но това не би ги накарало бързо да решат да поемат в различни посоки.

В действителност Мъжът Дева се наслаждава на компанията на жената Везни и въпреки че той е домошар и обича да прекарва времето си уединено, не би се възпротивил да излезе навън, за да се забавлява в компанията на своята партньорка и в по-широко кръг от хора, ако тя го насърчи. Достатъчно е само да превърне в рутина за него заниманията, които иска да правят заедно като двойка, и той ще я последва, без да се оплаква, въпреки че за жената Везни е малко трудно да прави определени планове... Около нея цари известен безпорядък понякога.

Връзката между жена Везни и мъж Дева

Макар че Мъжът Дева е твърде придирчив в избора на приятели, той може да бъде забелязан често заобиколен от жени- зодия Везни. Жената Везни е умна, изискана, с префинени маниери, изразяваща се добре и много привлекателна- комбинация от качества, към която един мъж Дева трудно би устоял. Така или иначе, той би останал в нейния плен, защото винаги търси стойностна компания и добър приятел- две неща, които със сигурност ще намери в жената Везни. Все пак едно приятелство между тях не би продължавало достатъчно дълго, тъй като би ставало все по-трудно, както за мъжа Дева така и за жената Везни, да стоят далеч един от друг и биха развили чувствата си в по-сериозна връзка.

Много стабилен и уравновесен по природа един мъж Дева би задоволил силната потребност на жената Везни от емоционална сигурност. Тя се намира в най-добра кондиция и изблик на жизнерадостност, когато се чувства щастлива и обичана, а мъжът Дева знае как да го постигне. Той би сторил всичко според възможностите си, за да успее да задържи жената на сърцето си, без да допуска някого твърде близо до нея, но и без да я ограничава само в своя кръг на приятели. Той лесно демонстрира, че се чувства горд от постиженията на жената до себе си, а това може да накара една представителка на зодия Везни да се „разтопи” от признателност. Тя винаги ще се радва да се похвали от добрите аспекти на живота си с мъжа до нея и ще призове позитивността си, за да може с кураж да преминат през трудните периоди.

Въпреки че биха останали удовлетворени като двойка от сексуалния си живот, не силната и всепоглъщаща страст ще ги придържа един към друг. Прекомерната нужда на жената Везни да бъде емоционално подкрепяна прераства в желание да бъде ухажвана и предразполагана от своя партньор в секса, и ако той успее да й даде необходимата увереност, то техният семеен живот има неоспоримо бъдеще. От тях не се очаква да бъдат двама души, при които бушуват неконтролируеми емоции. Те биха били донякъде сдържана сексуална двойка, защото и двамата предпочитат да се наслаждават на душевно удовлетворяващата компания на другия и могат да неглижират физическата връзка.

Жената Везни и мъжът Дева ще се развиват като личности, обогатявайки се от гледната точка за света на другия, без това да пречи на собствени им възгледи.

Всъщност те биха имала голяма полза от общуването помежду си и могат да задълбочат отношенията си заради взаимното си доверие и уважение един към друг. Те се допълват по особен начин, но това, напротив, не е нещо, което ще ги затруднява, а ще ги прави все по-взаимно свързани.

Жената Везни и мъжът Дева биха изживели живота си малко еднообразно и лениво, но тяхната връзка ще се отличава с изяснени отговорности, добре поставени цели и хармония. Такива партньори ще стават все по-близки и ще се привързват по-силно с течение на годините един към друг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest