ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Скорпион и мъж Овен

Връзката между жена Скорпион и мъж Овен

Връзката между жена Скорпион и мъж Овен

Когато пламенният Овен се съприкоснове с прохладния воднист Скорпион, или това е сполучлив и безценен дар на съдбата, или те просто не успяват да преодолеят различията, които имат. Взаимодействието между тези два знака обикновено обаче е резултатно.

Един мъж Овен е много опитен и смел човек, който винаги обича да предприема първата стъпка във всички аспекти на живота- от професията си до спечелването на жената-вдъхновителка на представата му за идеалната връзка.

Връзката между жена Скорпион и мъж Овен

Мъжът Овен има по-изявена мъжественост като енергия, което е харесвано от повечето жени и определено ще се окаже особено привлекателно най-вече за една жена Скорпион, ако вече са установили дори бегъл контакт.

Той е този, който намира пътя към щастието по доста безразсъден начин- неумолимо и безцеремонно, сякаш това е поредната му пламенна битка и съревнование.

Иска и настоява за пълно внимание тук и сега. Но в същото време е истински джентълмен и винаги е готов да бъде първият, който да реши всички проблеми, възниквали след появата на конфликт.

Съобразителен и нежелаещ да изживява дълго емоционални тревоги, той е сговорчив, бързо се успокоява и сдобрява, след като вълната на гнева се е отляла настрани и му позволява да види разумно ситуацията, в която е попаднал.

Една жена Скорпион е харизматичен и обаятелен представител на зодията си, която може да съблазни почти всеки мъж в своето обкръжение само с един поглед.

Дълбочината на нейната воля и благодатта на нейната шармантна индивидуалност са несравними и определено значително впечатляващи.

Един мъж Овен лесно може да бъде привлечен от нейната женска осанка и чар и да се предаде в обятията на своята покорителка.

Понякога жената Скорпион може да бъде загадъчна и подозрителна, но обикновено основните й качества са спокойствието и нежността в любовта.

Жената Скорпион е една дама, която може да осигури на мъжа Овен, със своята силна страст във всички аспекти на живота, също така любов и тиха романтика.

Освен това тя умее да се превъплъщава в образа на различни жени и с това да остане все така интригуваща за противоположния пол, както в началото на запознанството.

Тя не може да стои спокойно, когато някой застане на пътя на щастието и успеха на мъжа й и е готова да води лични битки с всеки, който го огорчи, така или иначе.

Щедростта също е присъщо качество на тази жена, така че всеки малък жест, който е показан по някакъв начин спрямо нея, се възнаграждава с много повече, отколкото някой може да предполага.

Мъжът Овен не би съумял да се посвети всецяло още в първия момент в една връзка, но лоялността и предаността на жената Скорпион може да го накара да се научи на различни тънкости в любовта и на повече желание за посветеност към другия. Магнетизиращият, но и странен елемент на тайнствеността при нея, може да предизвика напрежение между двамата. Освен това, тъй като тя е подозрителна по природа, в съчетание с импулсивността на нейния мъж Овен, може да се очакват трудности за поддържането на душевния мир при тази двойка.

Мъжът Овен е алфа-самец мъж, който може да накара една жена Скорпион да се почувства желана и защитена еднакво добре. Той е страстен и склонен към авантюри, за да докаже своята завоевателска слава, и всяка жена от зодия Скорпион може да го пожелае.

В същото време той е много верен, след като бъде уверен, че е до жена, която е истински специална. Въпреки че жената Скорпион може да намира в него известна липса на емоционална зрялост, той ще бъде винаги там, до нея, за да запълни, осмисли и разкраси живота й с вълнение, удоволствие и много раздвижено ежедневие.

Мъжът Овен е винаги готов да харчи щедро за своята дама Скорпион и да я поздравява за всичките нейни прояви на женственост и на духовна и физическа красота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest