Връзката между жена Лъв и мъж Близнаци

Жена лъв и мъж Близнаци

За да може мъжът Близнаци да покори жената Лъв, той трябва да положи истински усилия и преди всичко да е готов да го направи. За постигането не една такава връзка трябва да бъдат впрегнати всички възможно мъжки сили на Близнаците. Жената Лъв не се впечатлява никак лесно и ако много искате да бъде част от живота ви, необходимо е да положите усилия, да включите всички ваши добри качества.

На пръв поглед нежната Лъвица няма нищо общо с беззащитност или наивност – ако смятате, че ще я спечелите, както повечето други жени, много сериозно сте сбъркали. Тя има толкова много предпоставки и предварителни желания, винаги се чувства свободна и никога не е особено сигурна. Тези й качества я правят интересна за мъжете Близнаци. Тя е свободна само до момента, в който се влюби. Трудно се случва, но успее ли мъжът Близнаци да я накара да се влюби в него, нещата малко се променят.

Зодия Близнаци

Заслепението от любовта при жената Лъв може да трае кратко – и тя отново поглежда какво се крие в страни от нея. Пазете това съкровище до себе си и обръщайте подобаващо внимание. Голяма част от нещата, които прави за вас, ги върши от любов, а не защото й идва отвътре.

И ако мъжът Близнаци не забележи това и не я накара да се чувства специална – вече я е изгубил.

Зодия Лъв

От друга страна чарът на мъж Близнаци не може да остане незабелязан. Той е свикнал да привлича женските погледи и жена, която да му реагира отрицателно, за него е истинско предизвикателство.

Трудно можем да разберем кога той е влюбен, за да се случи, трябва да мине време. Не бъркайте това, че си прекарва добре с вас с любовта, защото мъжът Близнаци е доста непостоянен и може да останете много разочаровани. И двамата обичате да сте център на внимание.

Ако успеят да изградят връзка по между си жената Лъв и мъжът Близнаци ще преминат през всякакви ситуации, за да си запазят отношенията. И двата зодиакални знака имат способността да се влюбват много силно и дълбоко – ако сте предани един на друг, връзката ви ще бъде успешна.

Връзката ви може да бъде прекратена за миг, ако един от двамата позволи трети човек да застане помежду ви. Ако от другите зодиакални знаци има такива, които ще опитат да изчистят случилото се, да направят компромис, да простят, то при Близнаци и Лъв, специално за изневяра, нещата са черно-бели.

Виж повече

Рейтинг

5 12
4 7
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Milena
Milena
22.11.2014 22:43
Ние с мойто пиленце сме перфектната двойка !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
0
ПЕТЯ
ПЕТЯ
30.10.2014 14:17
Аз и партнъора ми сме точно така
2
0
х
х
11.02.2014 15:20
Много вярно. Ние сме точно тази комбинация.
8
1
Tanya
Tanya
26.01.2014 14:22
Картината за жена лъв е напълно вярна.Просто познах себе си...
8
1