ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Везни и мъж Скорпион

Съвместимост между жена Везни и мъж Скорпион

Съвместимост на зодиите

Началото на отношенията на тези два знака не предвещава някакви бури или проблеми. През първите срещи всичко изглежда да е идеално. Жената Везни вижда пред себе си един много потаен и мълчалив човек, който споделя малко, но е добър, внимателен и мил.

Сякаш всичко, което ви казва е обмислено, сякаш знае какво ще го попитате. Мъжът Скорпион изглежда доста раним и много внимателно подхожда към новата връзка, опипва почвата, задава въпроси, не се впуска веднага. Изводът, който дамата Везни веднага си прави е, че този мъж е преживял тежка раздяла, вероятно скоро.

Зодия Везни

И тя е впечатлена, очертават се страхотни моменти с този човек. Не бъдете доверчиви – Скорпионът не случайно носи това име в зодиака. Той е прикрит и тих, но в началото. Не, в никакъв случай, това не го прави лош, но тази миловидност и доброта бива заместена със силна доза ревност и властно отношение – нещо, което Везните трудно понасят върху себе си.

Жената Везни има много приятели и познати, не ги разделя на мъже и жени. Предпочита да ги нарича „интересни хора”, но за мъжа Скорпион нейните приятели са жени и потенциалната заплаха – мъже. И дори жената Везни да приеме това и да свикне с мисълта, че ревността е част от тяхната половинка и просто ще се опитва да не дава поводи, задава се и друга буря.

Зодия Скорпион

Спортът, който упражняват мъжете Скорпиони, е воденето на ожесточени дискусии. Те са доста властни характери и трудно успяват да превъзмогнат това. Дори не смятат, че това е някакъв минус. Любовта между тези два зодиакални знака е по-различна. Ако в другите връзки говорим за компромиси, то тук тази дума е дори слаба.

Много разговори и много доказателства – това е начинът да си запазите добри отношенията. Не мислете, разбира се, че само Скорпионът ще властва, той също е готов на компромиси. Малко по-трудно ще го убедите, че греши, но не е невъзможно.

Умеят да обичат изключително страстно, но са доста крайни – като че ли при тях всичко е в два цвята, няма нюанси, или е така, или не е. Такава връзка е трудна, не невъзможна, но доста трудна – ще се полагат сериозни усилия и ще се правят големи отстъпки и от двете страни.

Мъжът Скорпион е отговорен – ако имате семейство, той ще се грижи за него без да се оплаква. Жената Везни отново ще прилага прословутото чувство за баланс и нещата ще се получават.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 6
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Митака
Митака
03.01.2016 15:31
Абе зависи....
Например съм се убедил, че това за рака е вярно, защото може да не ми е гадже, но ми е като сестра. Никой не е успял да ми даде това, което тя ми даде.
Сега смятам да пробва везничките и дано да не тупна на земята :D
2
0
Митака
Митака
03.01.2016 15:32
Но е имало и изключения, които напълно противоречат с писаното. :D :D :D
1
0
кики
кики
15.02.2014 15:04
мн вярно..
1
0
ani
ani
25.01.2013 16:16
даа, така си е ...
3
1