ezine.bg»Статии»Любопитно»Най-неподходящите подаръци за Свети Валентин

Най-неподходящите подаръци за Свети Валентин

Подаръци за свети Валентин

Дори и да спадате към групата на необвързаните господа, които смятат че Свети Валентин е измислен единствено и само за да ви накара да се охарчите, прочетете докрай статията. Рано или късно човек среща любовта на живота си. Ще бъде жалко да пропилее шансовете си като й направи неподходящ подарък.

Първо правило - мъжете и жените имат различни представи за романтика - нейната е правилната. Всяка трета дама очаква мъжа да свърши цялата планиране и подготовка за празника. Ако господата са планирали романтична вечеря в скъп ресторант, те трябва да са подготвени и да платят цялата сметка.

Романтична вечеря

Второ правило - дори лош подарък е по-добре от никакъв подарък. Според проучване проведено на територията на Великобритания 53% от дамите биха зарязали половинките си, ако не получат подарък за празника на влюбените. Ето и списък с петте най-мразени подаръци за Свети Валентин:

1.Кухненски уреди и посуда – подаряването на нов миксер или тиган за празника на влюбените не само със сигурност ще сложи край на връзката ви, но може да се окаже и опасно за здравето ви. Не един или двама господа са завършили празника си в спешното отделение със съмнения за мозъчно сътресение.

Букет рози

2.Бельо – всяка година стотици хиляди жени по света получават като подарък за празника бельо, което им е твърде малко или твърде голямо или просто не е по техен вкус.

3.Пари, ваучер за подарък - Някои мъже като по-рационални същества смятат, че не е нужно да си блъскат главите с въпроси кой е най-подходящия подарък за половинката им. Те просто подават пликчето на възлюбената си и очакват тя сама да си избере нещо. Истината е че, три четвърти от жените биха се зарадвали много повече на нескопосано, но посветено само на тях стихотворение (есемесите не се броят).

Свети Валентин

4.Цветя – купуването на букет цветя в последния момент не казва „Обичам те“. Подарявате и цветя, а посланието което любимата ви получава по скоро звучи като:“не че не те обичам, но само това успях да измисля.“ От друга страна букет цветя могат да бъдат прекрасно допълнение към скромно изработено от вас бижу.

5.Шоколад – това е почти като да и подарите кантар за измерване на теглото или целогодишна карта за фитнес. Тя е прекарала последните две седмици на диета, за да изглежда неотразима, а вие и подарявате въглехидрати?

Избирането на подходящ подарък е изкуство и не е по силите на всеки. Няма универсални рецепти, защото подаръците трябва да са уникални като дамите, за които са предназначени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена
Пламена
11.03.2014 16:52
Ако не знаете какво да подарите, вижте страхотни идеи за подаръци от
0
2