ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да впечатлите жената Стрелец

Как да впечатлите жената Стрелец

Жена Стрелец

За да впечатлите жената Стрелец, трябва да знаете, че тя е буквално неуморна. Тя не може да стои на едно място, иска постоянно нещо да се случва и обича промените.

Жената Стрелец винаги иска тя да взима решенията, така че забравете за възможността вие да изберете ресторанта, където ще я каните, или да я изненадате с подарък, който тя не ви е посочила. Подобни инициативи са в състояние да я изкарат извън нерви.

За да впечатлите жената Стрелец, трябва да й предложите нещо, което да е различно от тривиалното – вместо ресторант й предложете разходка с коне или с лодка. Тя е романтичка и обича нежните погледи и двусмислените изказвания, които я ласкаят и събуждат интереса й към пикантните теми.

Хороскоп

За да впечатлите жена, родена под знака на Стрелеца, трябва постоянно да я изненадвате. Тя не обича застоя и е много нетърпелива.

Винаги бъдете нащрек, защото тя избухва лесно – достатъчен й е най-малкият повод. За да я впечатлите, винаги заемайте нейната позиция – поне докато я ухажвате.

В общуването си с дама, родена под знака на Стрелеца, трябва да сте сдържани, защото тя буквално може да избухне, ако й противоречите. По-добре е да изчакате бурята да премине, тъй като на жената Стрелец лесно й минава.

Зодия стрелец

Жената Стрелец иска мъж, който е емоционален – прекалено тихите и срамежливи кавалери не са й по вкуса. Това трябва да е мъж, който да я учудва всеки ден, и то приятно.

Ако случайно забрави кога е рожденият й ден, той трябва да очаква истинска буря от отрицателни емоции.

Жената Стрелец е много практична, затова винаги трябва да се съобразявате с този факт. Тя не обича мъже, които дават прекалено щедри бакшиши, но и не харесва такива, които не дават изобщо.

Склонна е да съжали някого и винаги е готова да помогне. Така че може да изиграете ролята на изпаднал в неприятна ситуация мъж, който има нужда от умна жена, която да го насочи.

Това ще ентусиазира жената Стрелец и тя в продължение на часове ще ви обяснява как най-добре да се справите с тази ситуация. Така самата тя няма да забележи, как се привързва към вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
59
41
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
стрелец
стрелец
11.05.2014 00:55
абсолютно вярно
0
0
к
к
03.03.2014 15:14
Много точно
0
0
audace
audace
07.11.2013 00:01
Вярно до последната дума!
0
0
Гер
Гер
17.08.2013 19:33
Тотално !!
0
0
cvetelina
cvetelina
31.07.2013 13:37
като че ли е писано за мен.
1
0