ezine.bg»Статии»Любопитно»Фън шуй ритуали за привличане на пари

Фън шуй ритуали за привличане на пари

Фън Шуй за пари

Липсата на пари е един от основните проблеми в съвременното общество. Работата върви, получаваш някаква заплата, но тя, като че ли никога не стига. Има много начини за привличане на пари – от повтаряне на някакви цифри, мантри и пр. до поливане с дъждовна вода на монети в нощ на пълнолуние и други.

Много са начините да привлечем пари към себе си, поне нищо не губим, ако не успеем. Има скептици, които вярват, че начинът да спечелиш пари не включва нито едно от изброените, трябва да се спестява. Колкото хора, толкова и идеи по въпроса. Но науката фън шуй също има свой метод. Какви са ритуалите на фън шуй за привличане на повече пари?

Фън Шуй

1. Първото, което трябва да направите, е да начертаете скица на вашето жилище и определите какво е разположението му спрямо слънчевата светлина.

2. Следващата стъпка е да направите разбор на всички неща, които се намират в югоизточната част на вашето жилище.

3. Махате всичко, което ви напомня за неуспех, безпаричие, проблеми от финансов или друг характер.

4. Следва да изхвърлите няколко неща, като е важно да не оставяте нищо от долу изброените, твърдят фън шуй експерти:

Безпаричие

- Изхвърляте си боклука – той не бива да блокира достъпа до вратата или до мебелите.

- Капакът на тоалетната трябва да бъде затворен и още нещо – в случай, че тоалетната е в югоизточната част на жилището, хубаво е да я преместите (ако това е възможно). Всъщност това се отнася не само до вашата тоалетна, а и до тази на любимеца ви, ако имате такъв.

- Махнете от там всякакви снимки на хора, от които нямате хубави спомени и чиито лица ви натъжават с нещо.

Баня

- Изсъхналите растения трябва да се махнат изцяло от югоизточната част на жилището. Според фън шуй, те изцяло вредят, защото не дават на положителната енергия да влезе в дома ви, така че може да ги махнете изцяло от дома си.

- Всякакви повредени предмети трябва да се махнат – независимо дали са леко пукнати или счупени.

- Ако живеете в къща, проверете дали таванът не тече в югоизточната част.

5. След като изхвърлихме всичко, идва ред да сложим разни неща, които ще привличат парите. Ето и кои са те според фън шуй – сложете си предмети в цветовете на зелено, пурпурно и червено. Наредете и различни символи на парите – монети, парче злато и др.

Друг съвет от фън шуй – ако имате къща и съответно предна и задна врата, те не бива да са успоредни, защото по този начин късметът ви изтича. Освен това фън шуй ни съветва да си купуваме печки с повече котлони – колкото по-голям брой, повече пари в дома.

Необходимо е и да ги използваме – хубаво е да се редуват, в противен случай се блокирали паричните потоци. Поддържайте ги чисти – фън шуй напомня, че мръсна и развалена печка не помагат за увеличаване на финансовото положение.

Цветовете като сребристо и златисто (особено в комбинация с лилаво) увеличават шансовете ви за паричен просперитет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 5
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Банко Пиронков
Банко Пиронков
29.03.2013 14:42
Дори и само съветът да определяме разположението на дома спрямо слънчевата светлина показва, че неизвестният автор на този интернетски материал няма НИКАКВИ знания за Фън Шуй.
5
0
az
az
11.06.2015 01:35
Mnogo Se Smqh sas salzi utre mestq toaletna banq hol i spalnq v kuhnqta che tq Mi e na jugoiztok ha ha
0
1