Кои жени са най-добрите домакини според зодията

Домакини

Според хороскопа само 4 от общо 12-те зодиакални знака се справят отлично в домакинската работа, карайки гостите си да се чувстват комфортно и приятно, като им приготвят наистина апетитни ястия.

Лъв

Най-добрите домакини са представителките на зодия Лъв. Лъвовете много често успяват да изградят отлична връзка със своите деца. Те могат да дават личен пример и да възпитават с поведението си.

Представителите на тази зодия обичат гости в дома си и дават всичко от себе си, за да си изкарат приятелите им страхотно. Ако ще гостувате на жена от тази зодия, задължително занесете някаква напитка като подарък.

Готвене

Телец

Втори в класацията по домакинството за жените от зодия Телец. Много често техните домове имат големи дворове, където с удоволствие устройват забави за приятелите си.

Жените Телци винаги успяват да сплотят семейството и обикновено домът им е луксозно обзаведен, като не са пропуснати и най-малките детайли, за да бъде красив интериорът.

Когато посрещат гости, Телците не пестят време и енергия, за да създадат подходяща атмосфера и настроение на всички присъстващи.

Скорпион

Не по-назад в гостоприемството остават и жените от зодия Скорпион. Представителките на тази зодия обаче предпочитат да организират събирания само за подбрана компания, като обичат да изненадват гостите си винаги с нещо ново.

Наздравица

Те могат да създават весело настроение на присъстващите, но държат да са център на внимание на масата.

Жените Скорпиони много биха се обидили, ако не опитате от ястията им.

Риби

Жените Риби обичат да посрещат гостите си по възможно най-традиционния начин. Те не биха върнали човек, който е почукал на тяхната врата.

Въпреки че избягват да организират големи празненства, представителките на този знак с удоволствие планират рождени дни и малки семейни празници.

Домът им често е подреден съгласно обичаите, като от всяка стая може да се усети естетическият вкус и положителната нагласа на домакинята.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 3
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
рали
рали
12.12.2014 14:51
Да девите ние също сме гостоприемни и както казва Ники за чистенето също,няма такива като нас.
9
2
Ники
Ники
09.12.2014 08:31
А девите? Те са маниаци стане ли въпрос за чистене.
12
2
Боби
Боби
07.12.2014 22:34
А къде са раците?
12
0