Двор и Градина

Двор и Градина

Двор и градина, практични съвети от Ezine.bg. Виж как да поддържаш твоя двор и градина с няколко съвета.
Тези цветя за спалня пречистват въздуха и подобряват съня виТези цветя за спалня пречистват въздуха и подобряват съня виИмате нужда от чист въздух в спалнята? Отглеждайте тези цветя за спалня за чист въздух и здрав сън. Тези цветя пречистват въздуха и подобряват съня.
Как да си направим домашен спрей против градински вредителиКак да си направим домашен спрей против градински вредителиПролетта вече дойде, време е да се погрижим за градината и да защитим растенията от всички видове вредители като буболечки, насекоми и листни въшки. Как да си направим домашен спрей против градински вредители?
Пролетното слънце може да е опасно за саксийните цветяПролетното слънце може да е опасно за саксийните цветяПролетното слънце може да е опасно за саксийните цветя. Саксийните цветя се нуждаят от внимателни грижи през пролетта. Не бързайте да изкарвате саксийните цветя навън.
Зазимяване на розите в двораЗазимяване на розите в двораРозите са едни от най-прекрасните растения, които може да завъдите във вашата градина. За да останат те такива и след зимния сезон, задължително трябва да ги подготвите за студа през зимата.
Какво трябва да знаете за озеленяването с декоративни тревиКакво трябва да знаете за озеленяването с декоративни тревиЗа красиво озеленяване крайно подходящи са и декоративните треви, които, освен че са много красиви, имат и някои безспорни предимства пред обикновените цветя - разрастват се бързо.
Как се гледа бенджамин?Как се гледа бенджамин?
04 Дек.
Марина
Бенджаминът обича влажният въздух, по тази причина на няколко дена може с пулверизатор да се пръскат листата му.
Интересни факти за коледната звездаИнтересни факти за коледната звездаКоледната звезда е изключително красиво растение, което не е особено трудно за отглеждане, стига да свикнете с мисълта, че му трябва време за покой.
Как да си направим зимна градина на балконаКак да си направим зимна градина на балконаПсихолозите смятат зимната градина на балкона за ефективно средство за справяне с депресията, която сполетява хората през студената част на годината.
Кои растения могат да се гледат на балкона?Кои растения могат да се гледат на балкона?Балконът е скучно място, ако бъде оставен празен или още по-лошо, ако се превърне в склад за ненужни вещи. Може обаче от него да се направи притегателно място за релакс и спокойни часове с растения.
Как да се грижим за бонсайКак да се грижим за бонсайНадали има човек, който виждайки тези красиви миниатюрни дръвчета, не се е възхищавал и изумявал от причудливите им форми. Те ни пренасят във вълшебен приказен свят и неминуемо пораждат у нас желанието да притежаваме и отглеждаме бонсай.