Ezine.bg»Статии»За Дома»Двор и Градина
Двор и Градина

Двор и Градина

Двор и градина, практични съвети от Ezine.bg. Виж как да поддържаш твоя двор и градина с няколко съвета.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Източният балкон - оформление с цветяИзточният балкон - оформление с цветя
23 Април
1
Планирането, купуването и оформлението на цветята на балконите започва с въпроса къде ще ги поставим и с какви дадености разполагаме. Идеални за тази цел са светлите места, защитени от изгряващото обедно слънце.
Как да си направим натурален ароматизатор с портокалови кори?Как да си направим натурален ароматизатор с портокалови кори?
16 Февр.
Как да си направим натурален ароматизатор с портокалови кори? Как да си направим натурален ароматизатор.
Как да се грижим за коледната звездаКак да се грижим за коледната звезда
21 Дек.
С наближаването на Коледа е традиция в дома да се появи красивото растение пуансетия, известно още като Коледна звезда. Не е трудно да бъде накарано растението да цъфне точно на празника.
Как да подхраним мушкатотоКак да подхраним мушкатото
18 Ноем.
Мушкатото е изключително красиво цвете, което се разпознава лесно по невероятните цветове, които носят радост за очите ни. Как да подхраним мушкатото.
Кога цветето има нужда от пресаждане?Кога цветето има нужда от пресаждане?
20 Окт.
Стайните цветя обичат грижите. Те трябва не само да се поливат и подхранват редовно, но и да се обновява почвата. Кога цветето има нужда от пресаждане?
Есен е: Време е да внесете цветята на топлоЕсен е: Време е да внесете цветята на топло
19 Окт.
Есента е времето, когато цветята трябва да се върнат отново в затворените помещения у дома. Този процес не бива да стане веднага и без подготовка. Правилната климатизация ще помогне на цветето да се адаптира към промяната.
Как да запазим цветята, когато ни нямаКак да запазим цветята, когато ни няма
19 Окт.
За да запазят добрия си външен вид, цветята изискват редовни грижи. През отпуските обаче често се случва дълго време да няма кой да се грижи за цветята. Как да запазим цветята, когато ни няма?
Как да отгледаме успешно цветна градинаКак да отгледаме успешно цветна градина
20 Юни
Цветарството може да се превърне в много обичана страст, но може да бъде и непосилна, особено когато започвате за първи път. Как да отгледате успешно цветна градина?
Засаждане и отглеждане на дихондраЗасаждане и отглеждане на дихондра
26 Май
Засаждане и отглеждане на дихондра. Дихондрата е прекрасен заместител на тревните площи, като същевременно не изисква никакви особени грижи от ваша страна.
Отглеждане на ешеверия в домашни условияОтглеждане на ешеверия в домашни условия
04 Май
По света има около 170 вида Ешеверии, затова е добре да се информирате предварително какви конкретни условия на живот изисква вашето растение. Отглеждане на ешеверия в домашни условия.