Двор и Градина

Двор и Градина

Двор и градина, практични съвети от Ezine.bg. Виж как да поддържаш твоя двор и градина с няколко съвета.
5 цветя, носещи късмет в любовта5 цветя, носещи късмет в любовтаБукет цветя е най-красивият и свеж подарък, който можете да направите на някого. Освен насладата за сетивата, която цветята носят с уханието и цветовете си, те привличат любов в живота ни и ни даряват с благополучие.
Как да се грижим за коледната звездаКак да се грижим за коледната звездаНа Коледа е традиция в дома да се появи красивото растение пуансетия, известно още като Коледна звезда. Не е трудно да бъде накарано растението да цъфне точно на празника.
Есен е: Време е да внесете цветята на топлоЕсен е: Време е да внесете цветята на топлоЕсента е времето, когато цветята трябва да се върнат отново в затворените помещения у дома. Този процес не бива да стане веднага и без подготовка. Правилната климатизация ще помогне на цветето да се адаптира към промяната.
Кои лечебни дървета да отглеждаме в двора си?Кои лечебни дървета да отглеждаме в двора си?В ранните пролетни и летни месеци листата на някои дървета са много полезни лечебни средства. Кои лековити дървета да отглеждате в двора си?
Тези цветя за спалня пречистват въздуха и подобряват съня виТези цветя за спалня пречистват въздуха и подобряват съня виИмате нужда от чист въздух в спалнята? Отглеждайте тези цветя за спалня за чист въздух и здрав сън. Тези цветя пречистват въздуха и подобряват съня.
Как да си направим домашен спрей против градински вредителиКак да си направим домашен спрей против градински вредителиПролетта вече дойде, време е да се погрижим за градината и да защитим растенията от всички видове вредители като буболечки, насекоми и листни въшки. Как да си направим домашен спрей против градински вредители?
Пролетното слънце може да е опасно за саксийните цветяПролетното слънце може да е опасно за саксийните цветяПролетното слънце може да е опасно за саксийните цветя. Саксийните цветя се нуждаят от внимателни грижи през пролетта. Не бързайте да изкарвате саксийните цветя навън.
Зазимяване на розите в двораЗазимяване на розите в двораРозите са едни от най-прекрасните растения, които може да завъдите във вашата градина. За да останат те такива и след зимния сезон, задължително трябва да ги подготвите за студа през зимата.
Какво трябва да знаете за озеленяването с декоративни тревиКакво трябва да знаете за озеленяването с декоративни тревиЗа красиво озеленяване крайно подходящи са и декоративните треви, които, освен че са много красиви, имат и някои безспорни предимства пред обикновените цветя - разрастват се бързо.
Как се гледа бенджамин?Как се гледа бенджамин?
04 Дек.
Марина
Бенджаминът обича влажният въздух, по тази причина на няколко дена може с пулверизатор да се пръскат листата му.