ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Израелец измисли сутиен за под кожата

Израелец измисли сутиен за под кожата

Израелец измисли сутиен за под кожата

Пластичен хирург от Израел изобрети революционно приспособление за повдигане на гърди. Иял Гур създаде сутиен за под кожата, който преди три седмици бе вграден на първата пациентка.

Сутиенът Cup & Up е бил поставен на 30-годишна пациентка. Операцията е продължила само 40 минути, съобщава британският вестник "Дейли Мейл".

Израелец измисли сутиен за под кожата

Подкожният сутиен има формата на колан, направен е от силикон. Поставя се с локална упойка. След което през прорези по-малки от 1 см се промушва под всяка гърда.

Според белгийските хирурзи, извършили операцията, тя е минала повече от успешно. А изобретателят Гур твърди, че подкожният сутиен може да издържи с години без да хлътва.

"Операцията премина наистина добре и жената вече се възстанови. Сутиенът повдигна гърдите й точно толкова, колкото тя искаше. Сега бюстът й изглежда естествен, въпреки наличието на подкожния сутиен", обяви изпълнителният директор на компанията, помогнала за разработването на сутиена, Ави Коен.

Израелец измисли сутиен за под кожата

Пред кабинета на пластичния хирург от Израел Иял Гур пък вече се тълпят жени с надеждата да ги избави от комплексите им за малки или плоски гърди. Изобретателят предполага, че след известно време сутиенът, който познаваме днес, ще остане в миналото.

"Показахме, че с много малка операция жената може да се сдобие с "вътрешен сутиен", който да носи до края на живота си", казва хирургът.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
www.yorkers.org - уголемяване на бюста
www.yorkers.org - уголемяване на бюста
17.09.2014 06:12
Повдигане на гърди - уголемяване на бюста - ах тези жени!
0
0