ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любов в годината на Козата за Стрелец

Любов в годината на Козата за Стрелец

Любов

Годината на Дървената Коза предвещава любовни разочарования на родените под знака на Стрелеца. Но това не се отнася за всички, които са от тази динамична зодия.

Стрелците, които са родени в периода от 6 до 13 декември, най-вероятно ще вземат решение за прекратяване на връзката си. Родените през останалите дни на тази зодия могат да разчитат на шансове за нова връзка в годината на Козата.

През май и юни свободните Стрелци трябва да проявят повече активност в търсенето на мечтания от тях партньор. По това време на годината те имат шанса до срещнат човека, с когото биха искали да имат сериозна връзка.

Авантюрите ще преследват родените под знака на Стрелеца през цялото лято, но вероятността те да прераснат в нещо сериозно е много малка. Най-вероятно Стрелецът ще използва любовните авантюри, за да покаже на бившата си половинка, че има хора, които се интересуват от него.

След края на лятото има вероятност Стрелецът да се завърне при своя стара любов, въпреки че са изминали години от раздялата им.

Стрелец

Това е времето, в което старата връзка може да се разпали с нов пламък и дори да прерасне в нещо наистина сериозно като брак или поне съжителство под един покрив.

Това е и периодът, в който новите връзки могат много бързо да преминат в сериозни отношения, тъй като Стрелецът е динамична личност и бързо взима решения.

Така че е възможно да поиска да се обвърже сериозно дори с някого, когото познава едва от няколко дни. В началото на зимата Стрелецът ще има възможност за много флиртове и краткотрайни авантюри.

Те ще му дадат вяра в любовните му умения, но могат да се отразят негативно на сериозната връзка на Стрелеца, ако той има такава. Затова е добре да помисли, преди да реши да жертва стабилните си отношения с любимия човек заради краткотрайна любовна забежка.

В края на годината много от родените под знака на Стрелеца ще изпитат желание да увеличат семейството си и ще направят опити в тази насока. Тук обаче могат да срещнат отпор от страна на половинката си, което може да доведе дори до раздяла.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати