Петнайсет грешки, които жените правят на първа среща

Първа среща

Има грешки, които почти всяка жена е допускала поне веднъж в живота си, когато е била на първа среща с някой мъж. За да бъде първата среща идеална, пазете се от тези грешки.

Половинчасово изучаване на менюто - жената четири или пет пъти преглежда менюто и умът ѝ трескаво работи. Тя мисли: дали няма да е прекалено скъпо, дали няма да изглеждам твърде взискателна или той ще си помисли, че не познавам модерните храни?

На първа среща се случва жената да иска да изглежда по-добре, заради което да прекали с грима или да се облече по начин, който изобщо не ѝ отива. Но в стремежа си да бъде харесана дамата понякога прави грешки.

Прекаленото затрупване с информация на събеседника ви не е добра идея. На първа среща той не се интересува чак толкова дали имате осем котки и кога е бил последният път, в който сте излизали с мъж.

Анализирането на мъжа и вторачването в най-малкия детайл също не е добра идея. Не е необходимо да разглеждате дали е измил косата си добре и да изучавате ръба на панталона му.

Пълното мълчание също не е препоръчително на първа среща. Понякога жената просто не знае какво да каже, мъжът също и срещата се превръща в мъчение и за двамата.

Надеждата, че ще припламне искра още от първата среща, не трябва да бъде подгрявана от дамата. Не е казано, че любовта винаги е от пръв поглед. Оставете нещата просто да се случват.

Поглеждането към часовника или потропването с крак може да са просто израз на нервност от първата среща, но мъжът най-вероятно ще ги възприеме като желание на дамата да си тръгне и нещата ще приключат зле.

Много лоша идея е по време на срещата да преглеждате телефона си и да пращате съобщения на приятели. Това показва, че ви е много скучно с кавалера.

Втренчването в мъжа може единствено да го накара да се чувства неприятно и да помисли, че го притискате. Това е грешка, която много жени правят, но само защото са изнервени от първата среща.

Смехът без повод може да е начин да се справите с нервите си, но мъжът ще го възприеме като подигравка към самия него. Желанието да накарате мъжа още от първата среща да ви разкаже всичко за себе си също е доста груба грешка, която повечето мъже не приемат добре.

Срещи

Да се опитвате да покажете на мъжа, че сте по-умна от него, е грешка, която със сигурност ще обрече отношенията ви на пълен провал. Дори да сте убедена, че сте по-умната от двамата, не го показвайте веднага.

Закъснението също е начин да подразните мъжа, особено ако не си вдигате телефона, след като той се чуди защо закъснявате и ви звъни през пет минути.

Тесните обувки са една от най-големите грешки, допускани от дама при първа среща. Много често жената слага нови обувки, за да покаже стил, но понякога те толкова стискат, че срещата е последното, което я интересува заради болката.

Голяма грешка е да кажете на мъжа, че ви е скучно и да го помолите да си тръгне. Ако наистина не ви е интересно с кавалера, просто намерете извинение, което да звучи убедително. Не е необходимо да се разделяте с лошо, не се знае дали утре няма да съжалявате за избора си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати