ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Вечните ергени в хороскопа

Вечните ергени в хороскопа

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k137
Купон

За три от зодиакалните знаци сватбеният ден е по-скоро утопия, която никога няма да се осъществи. Представителите на тези зодии са най-големите фенове на ергенския живот.

Овен

Независимо от възрастта, всички представители на зодия Овен обичат купоните до късно и честите излизания в приятелска компания. Овните са магнетични, чаровни и винаги са заобиколени с ухажори, но трудно биха подарили свободата си на друг.

Затова предпочитат да си живеят, като се съобразяват единствено със собствените си желания. Верността също не е сред типичните качества на Овена, тъй като харесва вниманието на противоположния пол.

Близнаци

Свалка

Близнаците могат да се влюбват всеки ден в различен човек и тяхната половинка никога не е сигурна в стабилността на техните чувства. Те постоянно променят настроенията и желанията си.

Освен това Близнаците са една от най-свободолюбивите зодии в хороскопа и трудно биха се съгласили с ангажираща и определено ограничаваща връзка, каквато е бракът. На тях им харесва да вярват, че имат избор от партньори.

Козирог

Въпреки че Козирозите по природа са отговорни и стабилни хора, те също рядко сключват брак, а причината за това е тяхната кариера, в която влагат всичките си сили и ресурси.

Най-голямата мечта на повечето Козирози е да стигнат върха в професионално отношение и да си осигурят луксозен начин на живот.

Заради това често пренебрегват любовния си живот, а когато се обвържат, от половинката очакват да е предвидима и да им дава спокойствие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
И.
И.
08.02.2016 22:16
За мен по скоро са-Водолей, Стрелец и Козирог.
0
2
Стига глупости
Стига глупости
22.06.2015 18:25
Бих казал,че всеки един от която и да е зодия може да си остане вечен ерген.Всичко това може да се сведе до това,какво му е писано.Ако му е писано да си остане такъв,то си остава такъв.Ако му е писано да си има жена до себе си,то ще си има.Така че ако обичате не правете безсмислени публикации относно това кой бил вечен ерген и кой няма да е.На всеки кармата му е различна.
5
18