Ето защо не трябва да носите бикини

Секси

Носенето на бельо се приема за необходимост, с която всички сме свикнали да се съобразяваме. За някои хора обаче това изобщо не е задължително. Спорът за това дали жените трябва да носят бельо или не се води от години.

Според едни носенето на бикини е по-хигиенично, здравословно и в крайна сметка – по-интересно за силния пол. Има обаче и много застъпници на тезата, че жените трябва да ходят без бикини и те също имат своите обосновани причини за това. Ето какви са те:

По-удобно е

Ходенето без бельо е изключително удобно и се свиква лесно. Оказва се, че бикините създават излишно напрежение във влагалището, без което е много по-приятно.

По-практично е

Освен да ни даде чувството за свобода, отказът от бикините може да се окажа една доста практична идея. Събличането става много по-бързо. Освен това има някои специфични рокли, които не позволяват под тях да има каквито и да е бикини, и ако сте свикнали да ходите без бельо, би било много по-лесно.

Рокля

По-здравословно е!

Според специалистите често състояния като дразнене и сърбеж се появяват следствие на носенето на бельо. Поради това тяхната препоръка е носенето на прашки да се избягва. Ако не можете да го направите през деня, то поне се опитайте да спите без бикини.

По-секси е

Чувството на свобода, което носи отказът от бикините, кара дамите да се чувстват по-секси. Само мисълта, че сте сред хора, а никой от тях не знае, че сте без бельо, е достатъчно вълнуваща.

Възбужда партньора!

Когато се стигне до интимност, мъжете са свикнали да свалят тази част от бельото. Когато не го открият там обаче, това им действа изключително възбуждащо.

Липсата на бельо отдавна се е превърнала в запазена марка на звездите. Това е неделима част от стила им. Освен за удобство те най-често го правят, за да попаднат в центъра на прожекторите.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Яна
Яна
14.12.2015 14:53
Това са глупости. Ако бикините са удобни, подходящ размер и материал не биха предизвикали дискомфорт. Дори обратното, по-хигиенично е носенето на бельо. А, какво ще кажете за липса на бельо когато сте с панталон, или чорапогащник - не си го представям!?!
1
1
хах
хах
30.11.2015 20:24
мъжки мечти
1
0
ннд
ннд
08.11.2015 16:26
и по време на цикъл?
1
0