ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Жените-мъжемелачки според зодията

Жените-мъжемелачки според зодията

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k73137
Флирт

Три зодиакални знака в хороскопа правят жените истински мъжемелачки. Те са непредвидими и ако днес ви се обещават вечна любов, още на другия ден могат да ви напуснат без видима причина.

Астролозите съветват господата да не се лъжат по безобидния им външен вид, а да бъдат много внимателни с жените от тези 3 зодии.

Близнаци

Трудно може да се угоди на жена Близнаци. Те постоянно сменят вкусовете си, но в същото време обичат изненадите и разнообразието. Близнаците без да се замислят ще сменят подаръка ви, ако не им хареса.

Представителките на тази зодия не бързат да се задомят и често сменят партньорите, докато се спрат на подходящия. Не очаквайте да ви бъдат верни и да ви прощават лесно.

Флирт на Работа

Скорпион

Представителките на зодия Скорпион са потайни. Изглеждат сдържани и внимателни, но в същото време могат да са ви страшно ядосани. Скорпионите не харесват хора, които лентяйстват по цял ден.

Веднага биха ви напуснали и при най-малкото съмнение за изневяра. Ако не искат да бъдат с вас, няма с какво да ги принудите, за да променят решението си.

Козирог

Жената Козирог е самостоятелна и дори да не го признава, вътрешно вярва, че няма нужда от мъж до себе си. Козирозите са много горделиви и ако засегнете достойнството им, няма да ви простят.

Жените от тази зодия са изключително хладнокръвни и трудно изразяват чувствата си. Те таят емоциите си и могат да ви напуснат един ден без предупреждение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати