Най-изисканите коледни подаръци

Коледен Подарък

Коледните празници са времето да развържем кесиите си и да бъдем щедри към най-близките си. Ако сте решили да се бръкнете дълбоко, може да изберете някой от най-скъпите и луксозни подаръци, с които няма как да сбъркате:

Билет за Космоса. За хората, които обичат дългите пътувания, може да изберете пътуването в друга орбита с научния проект Биосфера-2. Това ще ви струва сумата от 90 хиляди долара на човек.

Специален ваучер за Старбъкс с камъни Сваровски. Само тази Коледа Страбъкс предлага лимитирана серия от ваучери, направени от неръждаема стомана, украсени с камъни Сваровски. Те са на цена от 200 долара, но само 50 могат да се харчат с ваучера за кофеинови напитки.

Скъпоценен сутиен на Victoria's Secret. Бельото струва 2 милиона долара и е украсено с 6 500 скъпоценни камъка. Направата му е отнела 685 часа.

Луксозните слушалки на Dolce & Gabbana. Те са обсипан със скъпоценни камъни и благородни метали и струват 8 895 долара. Освен визия, слушалките имат и добро аудио качество.

Уникално преживяване с Киану Рийвс. Актьорът предлага доста нетипично забавление за приятелите, които искате да зарадвате. Срещу сумата от 150 хиляди долара те ще прекарат два дни с Киану Рийвс и конструкторът на мотоциклети Гард Холинджър на мотора, създаден специално за целта.

Уиски

Машината е изработена специално за Рийвс и е изработена от материала, използван за самолетите. С мощния 121 конски сили KRGT – 1 получателят на подаръка ще кръстосва Калифорния. В цената са включени самолетните билети и нощувката.

Най-качественото уиски. Или както е по-популярно – уискито на сираците. Това е проект, проведен в Кентъки. Представлява търсене на стари варели, които са се използвали за складирането на уиски от сухия период на САЩ. С лопата и желание всеки може да открие уиски там. Има общо 24 бутилки от най-качествения и отлежал алкохол, които се продават на цена от 125 000 долара.

Цигари на 600 години. Ако приятеля, за когото търсите подарък, е почитател на никотина, то може да го почерпите с цигара от тази кутия, струваща 4 500 долара. Лошото е, че за целта трябва да дадете 565 000 долара, тъй старата кутия, наречена Кралят на Дания, се продава цяла.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати