Болките в тялото говорят за конкретен емоционален проблем!

Болки във врата

Човешкото тяло е една уникална машина. Ако се вслушваме по-често в сигналите му и се научим да разпознаваме какво ни казва, ще се научим да живеем по-добре.

Болката в определена област винаги е сигнал, че нещо не е наред. Освен ако не става въпрос за заболяване, по нея може да определите от какъв емоционален проблем страдате.

Главоболие

Болки в главата

Болки в главата обикновено са сигнал за стрес в ежедневието. За да се отърсите, е нужно да намерите начин да разтоварвате. За това се разхождайте навън, медитирайте, спортувайте и правете неща, които ви помагат да смъкнете напрежението и да релаксирате.

Болки в раменете

На плещите си носите огромен емоционален товар, който ви причинява истинска физическа болка в раменете. Фокусирайте се върху справянето с него и се отърсете от нещата, които ви напрягат. Не позволявайте на нищо нематериално да ви тежи на раменете.

Болки в дланите

Трудно ви е да допуснете другите до себе си. Бъдете по-отворени, подновете старите приятелства и създавайте нови. Спрете да се изолирате, въпреки че обичате самотата. Дайте шанс на хората и те ще ви отвърнат със същото.

Болки в ръцете

Ако ръцете ви често изтръпват или ви болят, то е време за промяна. Животът ви се намира в застой и е крайно време да вземете нещата буквално в свои ръце. Не забравяйте, че промяната в живота започва от самите нас. Нужна е само да повярвате във възможностите си.

Болки във врата

Болките във врата са сигурен знак, че не можете да простите на себе си или на някой близък за стореното. За да се отървете от тях, трябва да приемете, че безгрешни хора няма. Приемете уроците, които животът се опитва да ви даде, и простете за болката – тя е била част то пътя ви.

Болки в горната част на гърба

Липсва ви емоционална подкрепа. Чувствате, че никой не ви разбира и не ви подкрепя. Чувството се засилва, ако нямате до себе си партньор. Време е да отворите съзнанието и сърцето си и да приемете нови хора в живота си. Ако сте обвързани, то е дошло време за сериозен разговор с половинката.

Болки в долната част на гърба

Непрестанната тревога е причина за състоянието ви. За да постигнете така желаното усещане за спокойствие и щастие, трябва да се научите да живеете тук и сега. Мислите и притесненията за бъдещето оставете на заден план и се насладете на момента.

Болки в краката

Болки в краката

Това е сигурен сигнал за страх. Той може да е породен от всичко – от човек, от определено действие или ситуация, от това да следвате целите си. За да го преодолеете, е нужно да започнете да правите малки крачки. Те са сигурен път към големия успех.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати