Какво обичат да си похапват представителите на зодия Овен

Шоколад

Шоколадовите лакомства и тестените изделия са най-голямото изкушение за всеки представител на зодия Овен. Хората с този зодиакален знак трудно могат да устоят на шоколада, като не се задоволява само с едно парченце.

Овните не харесват експериментите в кухнята, а съчетанията сладко-солено, кисело-горчиво и сладко-кисело не са по техния вкус.

Ако искате да угодите с ястие на един Овен, определено заложете на шоколада, показва проучване на foodpanda. Представителите на тази зодия са се показали като най-големите фенове на сладкишите особено ако са полети обилно с любимия им шоколад.

Овните предпочитат традиционни предястия, а най-голяма слабост са им тестените. Сред любимите им предястия са пържени картофки и пържени тиквички.

Зелена салата

Представителите на тази зодия няма да седнат на маса без хляб и често си похапват по няколко филийки с ястията.

От месните ястия рогатата зодия се спира най-вече на основни блюда със свинско. Рибните деликатеси никак не им се услаждат и ги хапват само по принуда.

От салатите представителите на зодия Овен са посочили за най-любима зелената салата, която се хапва най-често през рождения им сезон – пролетта.

Представителите на тази зодия са с енергична натура и харесват тонизиращите напитки, като не могат да започнат деня си без кафе. Не са капризни относно храната си и могат да хапнат полуготови супи, когато бързат.

Подправките са задължителни за ястията им, като не се притесняват да похапват и по-люто.

Овните не са сред най-добрите кулинари в зодиака, но за важни събития могат да се мобилизират и да изненадат всичките си познати.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати