ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Направете си най-бързия тест за въображение

Направете си най-бързия тест за въображение

Щастлива Жена

Само за една минута може да разберете дали сте имате богато въображение или сте по-скоро човек на логиката и аналитичното мислене. За този тест не са ви нужни лист и химикал, а единствено личната фантазия.

Най-напред опънете пред себе си двете си ръце и се се постарайте те са успоредни една с друга. След това затворете очи.

Представете си, че на дясната ви ръка има завързан балон, който кара ръката ви да се издига нагоре, а лявата ви ръка държи вързоп с книги, която я тегли надолу.

Изградете в съзнанието си картината, в която имате балон и книги в ръцете си, дърпащи към към две противоположни посоки, в продължение на една минута. След това отворете очи.

Писане

Ако ръцете ви са се раздалечили нагоре и надолу, вие сте човек с богато въображение, който ще се справи отлично в професиите на изкуството. Вие сте чувствителен и интуитивен, като е много вероятно хобито ви е да свързано с филми и книги.

Но ако ръцете ви не са променили първоначалната си позиция, вие сте трезвомислещ човек, който се опира на логиката и фактите. Вероятно е в свободното си време да се наслаждавате на редене на пъзели.

А ако през цялото време, докато траеше теста, не затворите плътно очите си, най-вероятно сте подозрителен и предпочитате да проверявате една теория, преди да ѝ се доверите.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати