Внимание, дами! На днешния ден мъжете кръшкат като отвързани

Изневяра

Когато някой иска да изневери на партньора си, винаги може да намери подходящ момент за това. Има един ден в календарната година обаче, когато представители на силния пол са страшно податливи към кръшкане и изневерите им са многобройни. Този ден за жалост е точно днес – 18 ноември.

Така че, дами, налага се да бъдете изключително внимателни и подозрителни днес. Ако партньорът ви се държи необичайно, крие кореспонденцията на телефона или компютъра си, определено имате повод за притеснение. На всяка цена проверете какво се случва и се уверете, че не ви мамят, защото вероятността това да е така, е прекалено голяма, пишат западни издания.

Защо обаче именно днешната дата е пословична с кръшкането на мъжете?

Обяснението за това е много просто и психолозите ни го разкриват. Според специалистите именно на тази дата господата си дават сметка, че е последният им шанс за тази година да се насладят на спокойствие на някой страстен флирт, без да бъдат разкрити.

Изневери

В следващите седмици ще бъдат прекалено ангажирани с пазаруването за Коледните празници, както и с честването на тези дни, посветени на семейството, и няма да могат да се измъкнат за едно бързо кръшване.

Същото е положението по време на Новогодишните празници, отбелязват психолозите, като подкрепят теорията си и с факта, че през този ден от годината в сайтовете за извънбрачни интимни контакти трафикът се покачва с около тридесет процента.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати