Вижте порасналите герои от Таралежите се раждат без бодли

1 от 6 Снимки

1. Димитър Цонев


През 2016 година се сбогувахме с Димитър Цонев, който си отиде твърде рано, само на 56 години. Цонев, който е избран да участва във филма не само заради актьорския си талант, но и заради уникалното умение да мърда ушите си, се превъплъщава в ролята на Митко. След успеха на лентата синът на легендата на българското кино Коста Цонев решава да продължи да работи в киното. През годините Димитър Цонев е бил киноартист, юрист, журналист, говорител, програмен директор, водещ на различни публицистични предавания;

Няколко поколения са израснали с култовата българска комедия Таралежите се раждат без бодли по сценарий на братя Мормареви. Във филма изгряват няколко талантливи деца, които стават любимци на малки и големи.

В ролята на малчуганите, които по невероятно хитър и изобретателен начин се изправят срещу възрастните, предразсъдъците, възпитанието и закостенелите нрави, се превъплъщават Ивайло Джамбазов, Нейко Неев, Петър Пейчев, Андрей Слабаков, Иван Аршинков, Димитър Цонев и Кирил Петров.

Днес, няколко десетилетия след премиерата на лентата, някои от тези вече отдавна пораснали деца не са сред нас, други продължават успешната си кариера в кино средите, а трети са избрали да напуснат страната и да живеят в чужбина. Ето къде са днес някои от звездите на Таралежите се раждат без бодли.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти