Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Денят ни на раждане определя какви сме в любовта

Денят ни на раждане определя какви сме в любовта

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
7 от 7 Снимки

7. Неделя


Персоните, проплакали за пръв път в неделя, имат нужда от разнообразни преживявания в любовта, тъй като обичат приключенията и скуката често ги наляга. Когато са във връзка, те дават всичко от себе си, за да карат партньора си да се чувства специален. Когато обаче усилията им не бъдат оценени подобаващо, лесно могат да се разочароват от половинката си и да я сменят с друга.

Денят, в който сме се родили, оказва огромно влияние върху нашия характер и това отдавна не е тайна за никого. Така например според астролозите, хората, които са родени в понеделник, са доста своенравни.

Родните във вторник пък са с много силен дух. Личностите, дошли на бял свят в сряда, са любопитни. Бебетата, проплакали за пръв път в четвъртък, са свободолюбиви.

Хората, родили се в петък, са доста артистични. Съботните бебета се отличават с мъдрост още в ранна възраст. За хората, родени в неделя пък, се смята, че имат голям късмет в живота.

Не можем да не споменем обаче, че денят ни на раждане предопределя и какви сме в любовта. Уверете се сами в това, като проверите кога е дошъл на бял свят любимият ви човек и вижте в галерията по-горе какво казват звездобройците за съответния ден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати