Ezine.bg»Статии»Семейство»Мама и Бебе
Мама и Бебе

Мама и Бебе

Мама и бебе , и всичко за тях. Съвети за бъдещи и настоящи майки и техните бебета.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-добрите бебефони за пътуване това лятоНай-добрите бебефони за пътуване това лято
30 Август
Ваканцията с бебе е приключение, което често носи малко повече напрежение, отколкото биха искали младите родители. Затова тук ще ви дадем някои съвети как да изберете подходящия бебефон.
Как да обличаме бебето според температуратаКак да обличаме бебето според температурата
10 Април
Една от на-често дискутираните и оспорвани теми в отглеждането на бебетата е тяхното обличане. Как да обличаме бебето според температурата?
Често срещани проблеми при кърмещите жениЧесто срещани проблеми при кърмещите жени
20 Март
Кърменето, независимо дали сте за него или не, идва със своите проблеми. Проблеми с лактацията или засукването на бебето са сред честите проблеми на кърмещите жени.
Как да почистим носа на новороденоКак да почистим носа на новородено
19 Март
Почистването на носа на новороденото е важна част от ежедневната му грижа, особено след като то все още не може да си издуха носа или да прочисти дихателните си пътища. Съвети за успешно почистване на бебешкото носле
Как да спрем кърматаКак да спрем кърмата
07 Февр.
Спирането на кърмене е естествен процес, който може да бъде постепенен или внезапен, в зависимост от нуждите на майката и бебето.
Как да оригнем бебето?Как да оригнем бебето?
17 Януари
Когато едно бебе се оригне, то се освобождава от газовете и се чувства по-комфортно. Повечето кърмачета, които се хранят през нощта, заспиват докато сучат. Как да оригнем бебето?
Как да стимулираме кърмата?Как да стимулираме кърмата?
16 Януари
Повечето майки, които наскоро са родили и кърмят, поне веднъж са смятали, че имат малко кърма. Естествено възниква въпросът - как да стимулират кърмата по време на кърмене, какви методи да използват за това.
Как да приспим бебе?Как да приспим бебе?
15 Дек.
Грижите и отговорностите около малчуганите могат да се окажат истинско предизвикателство в първите месеци от отглеждането. Как да приспим бебе?
Как да успокоим бебето при никнене на зъбиКак да успокоим бебето при никнене на зъби
29 Ноем.
Растежът на зъбите е естествен период от развитието на всяко дете. Никненето на зъби често причинява болка и дискомфорт при детето. Как да успокоим бебето при никнене на зъби.
6 начина да използвате бебефона, когато бебето порасне6 начина да използвате бебефона, когато бебето порасне
16 Ноем.
Много родители се питат дали си струва да купуват бебефон, ако ще го използват само година-две. Тук Ви предлагаме шест хитроумни начина да удължите полезния живот на устройството.