Болезнени гърди при кърмене

Болезнени гърди при кърмене

Има редица причини, поради които може да изпитате болки в гърдите, докато кърмите. Обикновено причината може да бъде премахната доста бързо, ако получите правилната помощ.

1

Популярни

Мама и Бебе - Бебе на хоризонта - неща от първа необходимост, които трябва да имаш вкъщи!

Бебе на хоризонта - неща от първа необходимост, които трябва да имаш вкъщи!

08.09.2019054

Да имаш бебе вкъщи безспорно е огромна отговорност, идваща с куп задължения. Вижте нещата от първа необходимост, които трябва да имате:

Мама и Бебе - Как да не кръщаваме децата си

Как да не кръщаваме децата си

10.08.20190106

Въпросът с имената на децата би могъл да се разгледа обстойно. Определено с течение на времето мисленето на хората се промени, отношението към имената, с които кръщават децата си също.

Мама и Бебе - Как да откажем детето от нощното хранене

Как да откажем детето от нощното хранене

07.08.2019055

В България повечето хора смятат, че нощното хранене на бебето трябва да се спре след като то навърши 1 месец. Много майки се придържат към това и правят опити, но на каква цена?

Мама и Бебе - Дешифрираха бебешкия език

Дешифрираха бебешкия език

16.06.2019092

Лесно ли е да разбере майката защо бебето плаче, какво изразяват крясъците му? Невъзможността да се ориентират околните за желанията и нуждите на бебето идва от това, че не разбираме бебешкия език.

Мама и Бебе - Бебеносенето - забравена традиция с много ползи

Бебеносенето - забравена традиция с много ползи

13.05.20190334

Напоследък все повече се говори за бебеносенето. Може да е нов термин за вас, но на практика е традиция, съществуваща от векове. В днешно време изборът на носилка на бебето е огромен, шал, слинг, т. нар мей тай. . .

Мама и Бебе - Кърменето след първия месец

Кърменето след първия месец

07.04.2019077

Лекарите са единодушни по темата с кърменето. То подсилва имунитета на бебето, с помощта на кърменето връзката между майката и бебето се заздравява.

Мама и Бебе - Кърменето след първия месец

Кърменето след първия месец

31.03.2019085

Броят на нормалните хранения за бебета на възраст от един до шест месеца е доста разтегливо понятие - някои се кърмят само четири пъти за 24 часа, докато други имат 13 хранения на ден

Мама и Бебе - Рецепта за домашен бебешки крем

Рецепта за домашен бебешки крем

25.03.20190186

Всяко новородено има нужда от сериозен набор бебешка козметика за поддържане на нежната бебешка кожа и борба с възпаленията, каквото е неизбежното и често срещано подсичане. Как да приготвим домашен крем за бебета?

Мама и Бебе - Как да отучим бебето да спи при нас

Как да отучим бебето да спи при нас

13.03.20190174

Да приспиваш бебе е изморително. Още по-изморително е да спиш с бебето си. На практика това отнема времето за спокоен сън – по-голямата част от нощта прекарваме в страх, че можем да го натиснем или съборим.

Мама и Бебе - Как да науча бебето да спи в кошарата

Как да науча бебето да спи в кошарата

12.03.20190145

Всяка майка се радва да заспива с бебето си, но друго е, когато мъничето може да спи спокойно и само. Ето как да научим бебето да спи спокойно в кошарата си.

Мама и Бебе - Обичайни повръщания при кърмачето

Обичайни повръщания при кърмачето

11.03.2019057

Детето суче бързо и лакомо, преди края на храненето то оставя биберона, изчервява се, заплаква, свива се, повръща и изхвърля по-голямо или по-малко количество мляко.

Мама и Бебе - Колко често е нормално да ака бебето?

Колко често е нормално да ака бебето?

08.03.20190176

Вече сте разпитали ваши приятелки или пък сте намерили търсената от вас информация относно колко често трябва да бъде къпано вашето бебе. Но знаете ли колко често е нормално да ака бебето?

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни