Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Вижте какъв е характерът ви според кръвната група

Вижте какъв е характерът ви според кръвната група

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 4 Снимки

Нулева кръвна група


Това са едни спокойни и сериозни хора. Надарени са със силен характер. В живота се доказват като изключително надеждни партньори. Планират внимателно времето и живота си и го посвещават на усилена работа.

Така в крайна сметка винаги достигат целите си. Хората с нулева кръвна група не чакат никой да им свърши работата. Винаги изглеждат силни, въпреки че отвътре са изключително чувствителни и емоционални. Никога обаче няма да ви покажат истинските си емоции. Външният им вид излъчва строгост и респект.

Японците са нацията, която обръща много внимание на кръвната група на човека срещу тях. Те са убедени, че тя може да разкрие какъв е характерът ви.

Личността на един човек си личи по кръвната група. Ако попаднете в Япония, не се учудвайте, ако веднага след като слезете от самолета, ви попитат коя кръвна група сте.

Според азиатците различните кръвни групи носят със себе си различни характеристики. Ако искате да разберете какво казва вашата кръвна група за личността ви, разгледайте горната галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати