Ексклузивни снимки на Дженифър Лопес преди славата

Джей Ло

Дженифър Лин Лопес е популярна американска певица, която освен като музикант се изявява още и като танцьорка, актриса, дизайнер. Родена е на 24-ти юли 1969 година в Ню Йорк.

Днес Джей Ло е една от най-популярните изпълнителки в световен план и като всички останали звезди може да се похвали с лъскав живот. Но за да се сдобие с него, е извървяла дългия и труден път към славата, трудейки се здраво и подлагайки се на различни лишения.

Още в съвсем невръстна възраст Дженифър има силно влечение към музиката и сцената. Ето защо на петгодишна възраст тя вече усилено посещава уроци по танци и пеене. Въпреки това започва да се занимава по-сериозно със шоубизнес, когато навършва 18 години и решава да напусне дома на родителите си.

След като става част от танцьорите на Джанет Джексън, е забелязана от правилните хора и много бързо започва да развива актьорска и музикална кариера.

Днес Джен е 48 години, но продължава да бъде една от най-влиятелните и привлекателни личности. А как е изглеждала тя преди да се домогне до славата, можете да видите в галерията по-горе.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати