Какви любовни трепети ви очакват през месец ноември

1 от 12 Зодии

Овен


В началото на месеца отношенията ви с противоположния пол ще са хармонични, приятни и щастливи. Обожателите ви ще ви боготворят и ще се борят всячески за вниманието ви. След това обаче ще самозабравите и сами ще допринесете за влошаването на комуникацията ви с околните. Затова до края на ноември ще имате търкания с важни за вас хора. Особено критичен за вас ще е периодът между 18 и 19 ноември, когато е желателно да не давате воля на страстите си и да се въздържате от интимни контакти.

През първата седмица от месец ноември ще се наблюдава хармония, любов и подем в отношенията между двата пола, тъй като Венера все още ще е в знака Везни. Периодът е благоприятен за изглаждане на лични проблеми и прекарване на повече време с любимите хора.

Тази спокойна тенденция обаче ще се промени след 7 ноември, когато Венера вече ще е в Скорпион. Тогава в комуникацията между мъжете и жените ще се появи силно напрежение и някои пречки ще им се струват неразрешими.

Страст, ревност и съмнения ще са само част от силните усещания, които ще обхванат представителите на различните зодиакални знаци през втората седмица на ноември.

Въпреки че месецът се очертава доста непредсказуем и драматичен в любовен план, все пак ще има периоди, които ще донесат лично щастие на много хора. В средата на месеца Венера ще бъде в съединение с Юпитер и това явление ще допринесе за щастието и успеха на любовния фронт.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати