Трите най-меркантилни жени в зодиака

1 от 3 Снимки
Трите най-меркантилни жени в зодиака
Снимка: Instagram

Лъв


Царици на джунглата, те заслужават най-доброто от света. И си го искат. Типично за огнения им знак, те не се срамуват да изразяват своята страст към всичко, което искат в живота. Това в повечето случаи са куп от материални придобивки.

Представителките на тези три зодии са най-меркантилните, които някога сте срещали. Щом изпразнят банковите ви сметки, ще изчезнат като дим, оставяйки ви с разбито сърце.

Няма нищо лошо в това човек да си угажда от време на време – нали затова се трудим. Всеки се нуждае от пари, за да живее. Някои обаче са свикнали да ги получават наготово и да ги харчат за себе си.

Има жени, които са малко или повече увлечени от луксозния живот и придобивките по всякакви форми. И макар някои хора да им се сърдят, когато им вземат всички пари – просто приемете, че всичко е от зодията.

Меркантилните жени са обсебени от материалното. Те са готови на всичко, за да постигнат целите и мечтите си в този аспект, като понякога това се превръща в патология.

Материалистките често умъртвяват всички общочовешки ценности в името на парите. Моралът и ценностите се измерват със суми и ако нямате лъскава кола, джип и няколко къщи, просто не си правете труда - тя няма да ви забележи. В горната галерия вижте кои са дамите, които харчат така, сякаш няма да има утре.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати