Кофти първа целувка: Ето как да се справим

1 от 3 Снимки

Причина


Ако първата целувка не се получи, потърсете причината. Инстинктът ни най-добре ни казва какво се е случило. Запитайте се дали наистина ви беше неприятно или това се случва само в главата ви. Може просто и двамата да сте били твърде смутени, за да дадете всичко от себе си.

Ако устните му са били студени или прекалено стегнати, то той не си пада по вас, колкото ви се иска. И все пак опитайте пак. Доказано е, че жените обръщат много по-голямо внимание на целувката от мъжете, така че той може дори да не е разбрал, че не ви е харесало.

Първата целувка е нещо специално. Независимо дали сте се сваляли с месеци или сте се влюбили от пръв поглед, тя се помни дълго. Ето защо, когато не е перфектна, може да стане доста неудобно.

Целувката е акт, който активира всичките пет сетива. Тя изпраща сигнал към емоционалните мозъчни центрове, свързани с любов и страст. С нея партньорите разбират на невербално ниво до каква степен се привличат и дали са подходящи един за друг.

Целувките обаче невинаги са перфектни – дори първите. Когато нещата не се получат както сте планирали или очаквали, не трябва веднага да се отчайвате. Приемете, че това е било просто опит и опитайте отново.

Една кофти целувка не може да сложи край на цяла връзка. В горната галерия вижте начините да преодолеете този сконфузен момент и да спасите отношенията си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати