ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Жени, никога не правете тези 5 неща за мъж!

Жени, никога не правете тези 5 неща за мъж!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k477
1 от 5 Снимки

1. Променяш вида си


Ако той ви обича истински, никой няма и не може да ви накара да промените начина, по който изглеждате. Той трябва да ви обича такава, каквато сте. Ако нещо във вашето тегло, стила и косата ви го притеснява, то не е с вас по правилната причина, а именно – любов. Всяка физическа промяна се прави, за да се чувствате вие добре, а не за да задоволите нечии чужди желания.

Жертвите в името на връзката са нещо обичайно. Когато партньорите се обичат, те превъзмогват себе си в името на общото благо.

Когато говорим за компромиси обаче, винаги си има граници. Не е правилно само единият партньор да се жертва или да полага повечето усилия.

Любовта е нещо странно. Понякога в стремежа си да я получат, някои жени са склонни да поставят нечии чужди желания пред своите. Направите ли го обаче, вие ще загубите своята идентичност. Превръщайки се в сянка на любимия, вие вече няма да сте му интересна.

Преди да е станало късно, е време да се усетите. Ето защо, жени, никога не правете следните 5 неща за мъж /виж галерията/ или за някой друг:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти