ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Това са трите най-щастливи зодии

Това са трите най-щастливи зодии

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190296
1 от 3 Снимки

1. Водолей


Водолеите са щастливи, защото умеят да се радват на живота и знаят как да извлекат максимума от всяка ситуация. Общителни и приветливи, те имат голям приятелски кръг и са в центъра на купона. Дори и да нямат половинка до себе си, никога не се чувстват самотни, защото винаги си имат приятна компания.

Всеизвестен факт е, че зодията оказва влияние на нашата съдба, характера ни, изборите, които правим. Зодиакалният знак, под който сме родени, въздейства във всеки един аспект от ежедневието ни и тласка в една или друга посока. Той определя вкуса ни към храната, модните ни предпочитания, избора ни на половинка и професия.

Зодията ни диктува нашите възгледи и отношението ни към живота. Тя е тази, която ни превръща в непоправими оптимисти, носещи винаги розовите си очила, или пък в мърморещи песимисти, които вечно се оплакват.

Има зодиакални знаци, които винаги се чувстват неудовлетворени от постиженията си, но има и други, които са усмихнати, бодри и енергични. Вижте в галерията ни кои са тези зодии-щастливци, както и в какво се състои щастието за тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати