От зодията ти зависи как искаш да се чувства бившият след раздялата

Може да запазите нормални отношения с бившия след раздяла

Всеки от нас се чувства различно след раздялата. И всеки от нас има различни отношения с бившия след раздялата. Според астролозите всичко това зависи именно от нашия зодиакален знак. Именно от зодията зависи как искаш да се чувства бившият след раздялата.

Овен

Като истински Овен, не се оставяш на вълната от чувства да те залее. Изправяш се бързо и продължаваш напред. Намираш си хоби или занимание, което да те разсейва. Не си губиш времето с негативни емоции. И точно заради това искаш напълно обратното за твоя бивш. Искаш той да бъде съкрушен, да страда, да бъде демотивиран, да изгуби вдъхновението си.

Телец

Искаш бившият да страда по теб, да се стреми да привлече вниманието ти отново. Не си и помисляш, че той може да оцелее и да има нормален живот без теб. Като Телец, си погълнат своите собствени емоции и чувства, и това състояние може да продължи и след раздялата.

Близнаци

Бившият страда след раздяла

Ти искаш бившият да бъде лишен от всякакво забавление в живота. Направо да си умре от скука! Искаш да бъде отегчен възможно най-много. Като Близнаци, ти винаги в центъра на купона и знаеш, че има нещо, с което бившият да не е успял да се справи. Искаш да му покажеш колко скучен ще бъде животът му без теб.

Рак

Искаш бившият да изпитва сексуален глад... за теб! Емоционалното разрушение също е важно, но сякаш искаш той за те желае повече физически, отколкото по всякакъв друг начин.

Лъв

Ти искаш само едно нещо от бившия си и то е да се чувства недостоен за теб. Да приеме това, че сте били във връзка като услуга от твоя страна. Искаш да мисли, че не те заслужава, че не е достоен за теб и няма да бъде. Ти си Лъв и егото ти се засяга много лесно. Така се предпазваш.

Дева

Не позволяваш раздялата да те събори. Не показваш, че негативните мисли са се настанили в съзнанието, напротив, пускаш ги да минават през теб. Справяш се добре, на пръв поглед. Когато вечер останеш сам със своите мисли, обаче отмъщението се надига и мрачните мисли те настигат. Искаш бившата си половинка да не може да си представи да продължи живота си без теб.

Везни

Раздяла

Няма нищо против бившия си, искаш той да продължи живота ти, както ще направиш и ти. Не проявяваш никаква загриженост към него, тъй като ти продължаваш да живееш на пълни обороти.

Скорпион

Искаш пълно отмъщение за бившия, защото ти по принцип си си такъв. Като Скорпион не можеш да приемеш факта, че някой се е осмелил да те нарани и искаш той да се чувства зле. И ще направиш всичко възможно това да бъде така.

Стрелец

Искаш да накараш бившият да ревнува. Като Стрелец никога не си обичал да бъдеш задушаван от връзката си и щом веднъж осъзнаеш свободата си, би направил всичко, което някога ти се е искало, разбира се така, че бившият да се изяде от яд.

Козирог

След раздяла бившият те търси отново

Искаш бившият да разбере колко много изпуска, когато не е с теб. Знаеш колко си удивителен и сигурен, че родителите му няма да приемат друг човек вкъщи, освен теб.

Водолей

Единственото, което искаш от бившия си, е разкаяние. Като Водолей знаеш колко е добър уловът, колко си умен и колко голям късметлия е бившата ти половинка, че те е срещнала. Сега, след раздяла, искаш тя да осъзнае този факт и да се разкайва за стореното.

Риби

Ти искаш да те съжаляват. Като безкрайно емоционално същество, преживяваш тежко раздялата и мислиш, че най-голямото наказание на бившия, е да те почувства зле, че те е накарал да преживееш всичко това.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати