ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Оригинални подаръци за Коледа и Нова година

Оригинални подаръци за Коледа и Нова година

Подаръци

Изборът на подаръци за мъже е трудна работа. Купуването на подаръци за жени - също! Изборът на новогодишни и коледни подаръци също може да трудна задача. Още преди началото на Коледните и Новогодишни празници е добре да се подготвите. Това предполага не само избор на рокля и изготвянето на празнично меню за предстоящото тържество, но и закупуването на подаръци. Искате ли да изненадате близките си? Изберете оригинални подаръци за Коледа и Нова година!

Чаши, бръснещи комплекти, душ гелове и кремове за тяло са вече банални решения. Такъв подарък не изненадва никого и не носи капка радост. Разбира се, не подаръкът е най-важен, ценно е вниманието! Но не искате ли да донесете положителни емоции с подаръка си и да видите блясъка в очите на хора, близки до вас? Изхвърлете старите идеи и развихрете фантазията! Споделяме с вас идеи за подаръци за Коледа и Нова година.

За начало си струва да се каже, че оригиналните коледни и новогодишни подаръци предлагат необичайни опаковки. Например, според европейската традиция, можете да подарите подарък в коледен чорап.

При избора на подарък вземете предвид индивидуалните предпочитания на човека-получател. Домакинът ще се радва на топло одеяло, но авантюристите ще се радват да получат комплект за скутери или оцеляване в екстремни условия.

За мечтателите подгответе вълнуващите книги като подарък. Това също е изтъркано! - ще кажете. Сега обаче има възможност да персонализирате своя подарък. Поръчайте книга със специален дизайн, създайте топли поздрави на адресата. С такова издание, получателят ще се гордее и книгата ще има специално място в личната библиотека.

Можете да персонализирате не само книгата. Стандартна рамка за снимки няма да изненада никого, но календар с картина на получателя на подаръка или на семейството му ще бъде много интересна. Снимката може да украси будилник, чаша или тениска.

Подаръци

Страхотна идея за подаръци за Коледа е 3D стенна лампа с портрет на човека. Основното нещо е тази лампа да се вписва в дизайна на стаята.

Необичайни малки светлинни сувенири под формата на коледно дърво или снежен човек също могат да бъдат добро решение, когато търсите оригинални подаръци.

Същото може да се каже и за свещи и свещници, декорирани в дизайна на Коледа и Нова година. Няма нищо по-приятно, да прекарате една топла романтична вечеря на свещи през зимния сезон. Атмосферата на тази вечеря ще е превъзходна! А свещите могат да украсят и празничната трапеза, създавайки уютна атмосфера.

Друг вариант на оригиналния подарък за предстоящите коледни празници е магнитната дъска за хладилник. Там домакинствата могат да напишат своите желания, малки приятни послания или мъдри мисли за всеки тен. В допълнение, магнитната бяла дъска често се използва като напомняне за актуални събития.

Оригиналните коледни подаръци ще направят отбелязването на началото на годината незабравимо както за дарителя, така и за получателя на оригиналната презентация. Отхвърлете шаблоните и започнете нова година с нещо невероятно и приятно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest