Иновативни шалове ще ни пазят от грип

Иновативни шалове ще ни пазят от грип

Шалът е сред любимите модни аксесоари на мнозина. Той сякаш винаги е актуален и придава завършен вид на визията не само на дамите, но и на представителите на силния пол. Освен че могат да бъдат акцент в аутфита ни, шаловете са много полезни, тъй като топлят при по-хладно време, а когато нямаме нужда от тях, можем спокойно да ги приберем в чантата си, понеже на всичко отгоре са и компактни.

Шаловете определено могат да ни разкрасят във всеки един момента. Без значение дали искате да прибавите това малко парче плат към костюма за работа, търсите добавка към вечерния си тоалет или просто искате да придадете ефектност на ежедневното си облекло, един шал винаги би бил от полза.

За всеки един сезон има богато разнообразие от шалове. Тази зима обаче на пазара ще се появи един по-различен шал, който няма да е просто аксесоар, а истински стражар на здравето ни.

С наближаването на студените зимни месеци, приближава и вечната опасност от върлуващи вируси. През зимата често ни се случва да бъдем заобиколени от подсмърчащи, кихащи и кашлящи непознати. Специално изработен противогрипен шал обаче ще ни брани от всички тези прииждащи бацили.

Иновативни шалове ще ни пазят от грип

Американската компания, чието седалище се намира в Ню Йорк, предлага специален артикул, който, не само че ще ни топли цяла зима, но притежава и свойството да предпази собственика си от коварните грипни вируси.

Специалният противогрипен шал е оборудван с филтри от импрегниран със сребро активен въглен, каквито имат и употребяваните от военните маски за защита от химически оръжия.

Така пътувайки за работа или прибирайки се у дома, колкото и да ви „обстрелват“ с бактерии, ще можете да се защитите, слагайки на устата и носа си противогрипния шал, разработен в различни актуални десени.

Филтрите хващат както постъпващите вируси, така и изходящите. Носейки един такъв шал, вие ще спомогнете за здравословната атмосфера за всички пътници в градския транспорт. Противогрипните шалове могат да бъдат носени около три месеца. След това е добре филтрите да се отстранят и подменят.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Грипп с уплахх
Грипп с уплахх
04.10.2014 16:27
Шаловете са едно от полезните неща, задължително за по-студяните месяци през годината. Предпазните им свойства са вградени още в наименуването им - Шал. Зимно време е най добре да си носите, и не е на късмет да не носите Шал. Погрижете се за автобуса, щом няма кой да се грижи за хората, които не могат това сами.
0
0