Модните закони на Ана Уинтур

Ана Уинтур

Редакторката на американския Vogue Ана Уинтур е синоним за моден диктатор от няколко години. Тя не оставя облеклото си на случайността и внимателно комбинира всеки детайл от визията си. Вижте някои от правилата, които тя следва неотлъчно.

Създайте собствен стил

Според Ана най-голямата грешка на повечето жени е, че се стремят да подражават на стила на любимите си холивудски знаменитости. Това не бива да се прави, защото, за да ви отива една дреха, тя трябва да е съобразена с вашата фигура и излъчване.

Освен това не е нужно сляпо да се доверявате на чужди модни решения, а се опирайте на индивидуалния си вкус.

Бъдете елегантни

Елегантността е задължителна за всяка дама, е казвала не веднъж модната редакторка. В нейния гардероб женствените и нежни дрехи са задължителни, като подчертава, че не е нужно да носите непрекъснато скъпи рокли, за да изглеждате елегантно.

Уинтур

Носете ярки цветове и принтове

За да изглеждате уверени и модерни, носете повече цветни дрехи и такива с принтове. Самата Ана Уинтур го прави често, като за различни събития се спира на облекла с интензивни цветове.

Тя е категорична, че всеки трябва да има най-малко една шарена дреха в своя гардероб, която да комбинира с едноцветни и семпли аксесоари.

Избирайте дрехите според възрастта си

Модната редакторка на Vogue съветва жените, които прехвърлят 40 години, да се обличат малко по-строго и изискано, за да изглеждат добре. Не е нужно всичките ви дрехи да са едноцветни, но задължително трябва да избягвате по-младежките комбинации като изрязани потничета и блузи или къса пола в комбинация с дълъг чорап.

Носете аксесоари

Аксесоарите са задължителния завършек на всеки тоалет. Чрез тях, дори често да обличате едни и същи дрехи, визията ви ще изглежда различно.

Носете слънчеви очила

Слънчевите очила са емблемата за Ана Уинтур и тя се появява с тях на различни събития. Съветва всяка жена винаги да носи в себе си един чифт, защото, освен че предават очите, прикриват и следите от умора.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати