Слънчеви очила – грешките при избора са много

1 от 4 Снимки

1. Не коригирате очилата според формата на лицето


Както всички знаем, перфектни лица няма. Асиметричната форма изисква винаги да коригирате очилата, макар и минимално. Никога не трябва да си купувате очила, които не сте пробвали, или да носите чужди. Винаги, когато избирате слънчеви очила, искайте корекция по вашето лице от специалистите в магазина;

Един от задължителните модни аксесоари за летните месеци безспорно са слънчевите очила. Те могат и определено трябва да се носят целогодишно, за да пазят очите ни от лъчите на Слънцето. Когато избираме очилата си обаче, редовно допускаме едни и същи грешки.

Обожавате очилата и имате поне няколко чифта – и ние сме така. През летния сезон ни се предлага огромен избор сред многото модни аксесоари. Преди да се впуснете в покупка на стилния аксесоар, най-добре се запознайте с честите грешки, които хората допускат при избора и съхранението на любимите си очила.

В галерията горе събрахме четирите основни правила, с които се налага да се съобразите, когато сте на път да се сдобиете с нови очила. Досещате се, че това, което ви води обикновено, е формата на лицето и тази на самите стъкла и рамки. Дори да сте нацелили правилните за вас очила, може да ги съсипете набързо, ако не знаете как да ги съхраните.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
OchilaBg
OchilaBg
14.08.2018 09:25
Слънчеви очила https://ochilabg.net/ голям избор от маркови слънчеви очила на най-ниски цени,промоции и намаления.Постоянни оферти за ЕВТИНИ слънчеви очила с поляризация.Най-добрите цени в България са от нашия онлайн магазин.
0
0