Пътуване в последния момент – ето как да бъдете стилни

Пътуване в последния момент – ето как да бъдете стилни

Изненадващите пътувания гарантират най-горещи моменти. За да останете стилни във всяка една ситуация, е нужно да следвате няколко прости съвета.

Плаж, планина, съседен град или на село – независимо къде отивате, вие трябва да отнесете харизмата си с вас. Дори да нямаш много време за да приготвиш багажа, заложи на основното. Готината визия е първата стъпка към доброто изкарване. Когато знаете, че изглеждате добре, вие се чувствате добре. А самочувствието определено ви прави по-чаровни в очите на околните.

За да сте винаги в центъра на купона, за да ви забележат и за да си изкарате хубаво – ето заради това трябва да се запознаете със съветите ни как да бъдете стилни, дори когато ви се наложи да пътувате в последния момент:

Рокля. Свободната рокля е най-добрата за плаж. Дължината е по избор, но дългите рокли са особено секси и стилни. Перфектни са тези с V-образно деколте и висока цепка, която разкрива краката. Аксесоарите са задължителни. През летните месеци съчетайте с очила, сламена шапка или чанта.

Пътуване в последния момент – ето как да бъдете стилни

Бански. Неделима част от летните дни. Все пак помисли за моментите, за които ще искаш да сложиш нещо отгоре. Най-добри са свободните панталони или късите панталонки.

Дрехи за път. Ако ти предстои едно дълго пътешествие, комфортът е от особено значение. Деним и лек пуловер, който ще ти свърши работа и в студените вечери – перфектно съчетание. Свободна риза или тениска, яке и маратонки също биха свършили работа. Нека цветовете са пастелни, за да не дразнят окото и спокойно да се наслаждавате на красивите природни гледки. Само трябва да свалиш якето и да замениш маратонките с токчета и вечерната визия е готова.

Пътуване в последния момент – ето как да бъдете стилни

Не прекалявай. Каквото и да правиш, не трябва да взимаш целия си гардероб със себе си. Все пак нямаш време, така че вземи само най-необходимото. Много по-важно по време на пътуването, е да се насладиш а хубавите и споделени моменти. Забавлявай се.

Свободно място. Ако отивате да разпуснете в друг град, като нищо може да се изкушите от една шопинг разходка. Предвидете този момент и оставете малко празно място в багажа, в което да сложите новите си придобивки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати