Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Икони»Как се промени стилът на Анджелина Джоли през годините (СНИМКИ)

Как се промени стилът на Анджелина Джоли през годините (СНИМКИ)

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
Анджелина Джоли
Снимка: etonline

Анджелина Джоли е една от най-популярните холивудски актриси. Тя е сочена за най-красивата жена в света и знаменитост, на която най-много дами се опитват да подражават. Изкусителната актриса пленява със сочните си устни, светлите си очи и красивата си усмивка. Днес тя е стилна, елегантна и премерена, но винаги ли е била такава?

Всъщност през своя живот 42-годишната знаменитост е преминала през различни периоди и това се е отразявало на стила ѝ. Първите години на звездата са минали в бедност и лишения.

Заради финансовите трудности на семейството си тя е била принудена да се облича с дрехи от магазини за втора употреба. Именно по тази причина е отритвана от по-заможните си връстници и често страда от депресивни състояния.

В тийнейджърските години неприятностите на звездата продължават. Тя е бунтарка, която си пада по пънкарския стил, черните дрехи, тежките бижута. Това е и периодът, в който красавицата експериментира не само с визията си, но и с някои забранени вещества.

С години обаче Джоли придобива все по-голяма известност. Славата и майчинството я карат да улегне. Стилът ѝ става все по-умерен, елегантен, семпъл и Анджи се превръща в жената, която познаваме днес. Вижте нейната трансформация и визиите, които е сменила през последните близо три десетилетия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати