Роклите на пролетта са ярки и едноцветни

Рокли

Пролетта е тук, а с нея и новите модни тенденции. Най-любимият ни сезон, прелюдия към топлото лято, идва с едноцветни и ярки рокли.

Зимата е накрая си и вече нямаме търпение да хвърлим дебелите дрехи. Топлите дни винаги се асоциират с по-цветни одежди и приятно настроение. Тази пролет и модните дизайнери са на това мнение.

Флоралните мотиви в топлите дни са класика и при облеклото и при маникюра. Те винаги ще са на мода, независимо от хитовите тенденции, които предлага всеки следващ сезон. Наред с роклите с тези десени тази пролет на модния подиум се качват и крещящите тонове, изцяло дюс.

Цикламено, розово, зелено, синьо, червено, жълто и оранжево - това е гамата, към която трябва да се придържат жените, които искат да са в крак с модните тенденции през пролетта.

Въпреки че са модерни, искрящите цветове не се приемат еднакво от всички. А дори да са ви любими, трябва да внимавате как ги съчетавате.

Настоящата пролет ще е благосклонна към всички в моден план. Тенденциите позволяват да правите всякакви комбинации, които в миналото са се приемали за абсурдни. Смесват се всякакви десени и цветове. Това означава, че няма проблем и с напасване на дреха с тена или избраната боя за коса.

Ярките пролетни рокли се съчетават най-добре с бели, сребристи или черни обувки. Вече не важи правилото, че най-добрата комбинация е с красиви обувки в десена на роклята. Настроените към експерименти жени могат да добавят и модели в контрастни тонове. Дамите с рижави коси без проблем могат да заложат на червена рокля – това вече е напълно допустимо.

Червеното на практика може да се добавя към всеки друг тон, включително към розово. За по-тъмнокожите дами най-подходящи са яркозеленото, синьото и цикламеното.

Относно кройката, пролетните рокли ще са в относително семпли модели. Ярките им цветове са достатъчно интересни, за да е нужно да се проявява голямо въображение за линията. Голият гръб или дълбоките цепки няма да са на почит, както и ултракъсите дължини. Дължината е коляното, до средата на прасеца или до глезена.

Разгледайте още стилни идеи за пролетна визия и пролетен маникюр.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати