Пороците, които Жизел Бюндхен пребори

Пороците, които Жизел Бюндхен пребори

Макар и вече да не е едно от лицата на модния подиум, Жизел Бюндхен остава известна именно като една от най-големите красавици на него.

И с право – бразилката е най-скъпоплатената манекенка в света, била е лице на най-популярните брандове, сред които Chloe, D&G, Valentino, Versace, Ralph Lauren. Многократно е била корица на някои от най-популярните модни списания, сред които Vogue, Harper’s Bazaar, Elle. През 2007 година става 45-та в класацията на сп. Тайм за 100 най-сексапилни жени в света. Участвала е и в няколко филма. Жизел има две деца от Том Брейди.

Оказва се, че зад този привидно перфектен живот и идеалната визия не винаги Бюндхен е усещала сигурността, която излъчва. Пред сп. Vogue тя сама споделя, че някога не е харесвала себе си изцяло.

Именно заради това тя решава да промени рутината си ежедневно. Самата Жизел споделя, че вярва, че зад здравето и красотата се крие перфектен баланс между достатъчно качествена храна, тренировки и удоволствие от живота.

Днес тя охотно става в ранни зори – в 5:30 сутринта, за да тренира, а след това зарежда тялото си със смути от зеленолистни зеленчуци и плодове. Тя не се оплаква от ранното ставане. Напротив, приветства го и усеща, че именно ранните часове за времето, през което може да обърне внимание само на себе си.

Жизел Бюндхен като по-млада

Невинаги обаче Жизел Бюдхен е водила този достоен за подражание начин на живот. Като по-млада красавицата е започвала деня си с кафе и 4 цигари, без закуска и без качествено гориво за тялото си.

Вечеряла е месо с пържени картофи, вино, а тютюнопушенето е било нейн спътник.

Този начин на живот успява да я докара до паник атаки, които е изживявала изключително тежко, продължава разказа си пред Vogue тя.

И макар и промяната днес да е факт, пътят е бил труден – през цялото време тя е изпитвала главоболие, а вредните навици и цигарите е заменила с тичане.

А с паническите атаки се справя благодарение на медитацията, която тя практикува и до днес – години след отказването на вредните си навици. Цигарите тя отказва още през 2003.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати