ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Джерард Бътлър прострелян два пъти в лицето

Джерард Бътлър прострелян два пъти в лицето

Джерард Бътлър

Холивудският актьор Джерард Бътлър е прострелян в лицето със сачми. Инцидентът се е случил по време на снимките към най-новият филм на звездата "Machine Gun Preacher", съобщиха световните медии.

„Докато заснемах поредния кадър една сачма сряза веждата ми. Помислих си дали да не спрем за малко, когато втора сачма ме удари, точно на същото кървящо място “, сподели Бътлър.

41-годишният секс символ влиза в ролята на Сам Чайлдърс - главният герой във филма на Марк Фостър, написан по истинска история.

Бътлър разкрива още някои интересни подробности от живота си: „Като малък, бях наистина щуро хлапе. Бях арестуван няколко пъти за нарушаване на обществения ред, както и за шофиране в нетрезво състояние. Лутах се като прекосявах щатите на длъж и на шир, докато не намерих своето място с актьорската професия“, разказва актьорът.

Очевидно лошите навици трудно се изкореняват, след като той признал, че се е върнал кън вредния си навик и започнал отново да пуши. След четири годишна пауза, актьорът се събира на почерпка с приятеля си от "Гладиатор" Ръсел Кроу и в приказки се озовал с цигара в ръка.

„Не пушех повече от четири години. Направих поне 40 различни опита да се откажа от вредния си навик, сред които 23 пъти се подложих на хипноза, инжектирах си натриев пентатол и какво ли още не, но само една среща със стари приятели разруши въздържанието ми“, иронизираше се чаровника.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest