ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Военни и цивилни се събличат за принц Хари

Военни и цивилни се събличат за принц Хари

принц Хари

Хиляди военни и цивилни граждани са се присъединили към нова група в социалната мрежа Facebook, за да подкрепят принц Хари. Групата се нарича „Support Prince Harry with a naked salute! ”.

С тази акция хиляди хора от цял свят искат да изразят своята подкрепа към провинилия се внук на английската кралица, който ще понесе тежко наказание за своите авантюри в Лас Вегас, голи снимки от които лъснаха в пресата.

Затова хора от цял свят се обединяват, като публикуват в мрежата свои полуголи снимки, на които отдават чест. В това време принц Хари продължава да плаща висока цена за разюздания си нрав.

Неотдавна той получи отказ за нови срещи от приятелката си Кресида Бонас, с която излизаше напоследък. Според таблоидите момичето не могло да понесе позора, който преживяло след публикациите на голите му снимки сред разголени хубавици.

принц Хари

Приятели на принца се надяват, че той в най-скоро време ще намери нова любов, но и ще подбира с кого се усамотява, тъй като снимките от голите му изцепки били продадени за 16 хиляди долара на пресата.

На публични събития принцът се появява с толкова виновен вид, че баба му би трябвало да му прости. Освен че баба му може да го лиши от много привилегии, принцът ще има неприятности и с ръководството на военната база в графство Съфолк, която е била опозорена от поведението на принца, който е капитан на армейския въздушен корпус.

Баба му, която не крие, че е възмутена от поведението на внука си, на когото възлагала големи надежди, все още не решила как точно да накаже провинилия се красавец.

Въпреки това и той, и приятелите му се надяват, че сърцето на английската кралица ще се смекчи и тя няма да го лиши от финансови блага или от важни за него неща. Но има голяма вероятност той да бъде за дълго време изпратен на военна служба без възможност да излиза в отпуск, за да се отдава на разпалените си желания.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати