Никол Станкулова – срещу осиновяванията

Никол Станкулова

Красивата синоптичка Никол Станкулова, която е една от най-големите изкушения за очите на зрителите на ВИП брадър, съвсем изненадващо бе обявена от някои от съквартирантите за егоистка.

Причината за това бе, че се изказа твърде рязко срещу осиновяванията. Това събуди вълна от негодувание сред семействата, осиновили едно или две деца.

Неусетно изплъзналата се фраза на красавицата прозвуча, щом Къци Вапцаров сподели, че обмислял вариант да си осинови дете някой ден. Гривата на Никол се тръсна гневно и тя се изказа срещу осиновяванията.

Дори сподели, че родителите й преди време й казали, че искат да си осиновят дете, но тя била против тяхната идея. Причината била, че както преди, така и сега тя иска те да обръщат внимание само и единствено на нея.

Напразно Фънки и Мариана Попова се опитаха да й обяснят, че ревността между децата е само временна и след това прераства в любов.

Дори се пошегуваха, че като излезе от Къщата, майката на Никол може да я зарадва с факта, че скоро ще си има братче или сестричка, на което синоптичката се сопна. Но самата тя смята да си има свои деца, които родителите й да отгледат.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати