Багата се разделя с Любина?

Златка Димитрова

Благой Иванов - Багата може и да бие шута на сегашната си приятелка Любина, смятат негови близки. Дългият му престой в къщата на ВИП Брадър, където всеки ден е на сантиметри разстояние от бившата си приятелка - Златка Димитрова, няма как да не му се е отразил.

Старата любов ръжда не хваща - на това се надява и чернокосата плеймейтка, която не веднъж призна, че иска отново да е с мускулестия младок.

Сърцето й бе разбито за пореден път, когато двамата трябваше да играят роли на актьори от латино-сериал и на Багата бе поръчано да се обясни в любов на героинята, в която се беше превъплътила Златка. Тя прие това като чиста монета, въпреки че бе наясно, че е само мисия в риалити-шоуто.

Приятелката на Багата - Любина, изглежда доста притеснена, когато е сред публиката на шоуто. И има за какво - все пак силната й половинка е постоянно до зашеметяващата плеймейтка.

Фактът, че Багата чака дете от Любина, бе поредната стрела в сърцето на Златка, но когато разбра, че това не е вярно, в нея отново се зароди надеждата да се събере със спортиста.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати