ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Райна лъсна без дрехи

Райна лъсна без дрехи

Райна

Фолкпевицата Райна, която е известна със своя консерватизъм, най-после реши да се покаже почти гола. За радост на феновете тя лъсна гола до кръста, а за тяхно разочарование – не на снимка, а на портрет.

На картината Райна позира изправена, като ръцете й скриват централната част на гърдите й. Авторът на картината я е изобразил с доста пищна гръд, с каквато по принцип певицата не блести.

Според много фенове на певицата портретът, чийто автор не е известен, разкрива една поетична и замислена Райна. Според завистници във фолкгилдията това е поредният опит на певицата да привлече внимание върху личността си.

Райна, която имаше много фенове, докато беше известна като половинка на колегата си Константин, след раздялата им изгуби много почитатели. Освен това трябваше да се прости и с доста участия, тъй като много клубове ги канеха като двойка и любовта им беше атракция, привличаща посетители.

Райна, която природата е дарила със страхотна фигура, продължава да събира въздишки на фенове, но успехите й не могат да се сравнят с времето, когато беше гадже на Коцето.

Рейтинг

5 4
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати