ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Памела Андерсън е потънала в борчове

Памела Андерсън е потънала в борчове

Памела Андерсън

Бившата "спасителка на плажа" не за първи път е в списъка за най-некоректни платци в САЩ. Блондинката дължи на страната си задължения в размер за над 370 000 долара.

До август месец 2011 година от банковата сметка на Пам е трябвало да бъдат преведени в хазната на държавата около 260 хил. долара. Месец по-късно сумата нараснала с още 110 хил. долара. За съжаление и до към този момент, любимката на реалити предаванията, по света и у нас, не разполага с необходимата сума за да покрие дължимите сума.

Това не е първият път за Памела Андерсън, в който попада в класацията за най-некоректни платци към държавата сред знаменитостите.

През 2010 година, данъчните задължения на красавицата надхвърляли 500 000 долара. Тогава някак си любимката на еротичното списание „Плейбой“ успява да се издължи на държавата.

За 45-годишната актриса също така е известно, че е канена в редица риалити предавания по света, като гост звезда, но дори колосалните и хонорари от тези участия, не успяват да осигурят желаните доходи за нейния стандарт на живот.

Припомняме, че за 3-дневното и гостуване в българското издание на Вип Брадър 2012, Андерсън трябваше да получи предполагаемата сума от 250 000 долара.

За съжаление освен кратките и появи в различни предавания, филмовата и кариера след хитовият сериал от преди 20 години -„Спасители на плажа“, върви стремглаво надолу.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати