ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Гери Дончева възмутена от Денис Ризов

Гери Дончева възмутена от Денис Ризов

Гери Дончева възмутена от Денис Ризов

Манекенката Гери Дончева, която се изявява и като организатор на благотворителни събития и бизнесдама, бе силно възмутена от рокаджията Денис Ризов.

Той я поканил да участва в предаването му „Денис&Приятели”. След като му била гост, тя публикува в социалната мрежа призив към всички, които са канени в шоуто му, да не участват в него.

„След десетки уговорки склоних да участвам в западналото предаване. Водещият се държа арогантно, непристойно, антиджентълменски и подхождайки иронично към моите успехи, благотворителността, с която се занимавам и към бизнеса ми”, сподели Гери Дончева.

Тя подала писмена молба предаването, което се излъчва на запис, да не бъде излъчено, тъй като имала законното право за това.

Гери Дончева нашумя напоследък със скандала с реклама на сирене, в която на преден план беше сниман естественият й напращял бюст.

След куп коментари за това дали е естествен или не, Гери Дончева се снима на рентген и публикува рентгеновите снимки като доказателство, че в нея тялото й няма и грам силикон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати