Ирена Милянкова пред нервен срив

Ирена Милянкова

Красивата моделка Ирена Милянкова, която се изявява успешно и като актриса, напоследък е на прага на нервен срив, говорят зли езици.

Това започнало, след като съпругът й бе задържан със скандални обвинения. Светлооката хубавица, която е известна с участието си в хитовия сериал „Под прикритие”, както и с много благотворителни прояви, напоследък се е затворила в себе си.

Ирена Милянкова пред нервен срив

Тя рядко се появява на публични места и избягва шумните светски събития. Неотдавна излезе филмът „Цветът на хамелеона” с нейно участие, и тя просто нямаше как да не отиде на премиерата.

Според наблюдателни клюкари моделката изглеждала много посърнала и отслабнала. Това, според клюката, се дължало на факта, че след обвиненията, които се струпали върху съпруга й, красавицата почти спряла да се храни.

След обвиненията към силната й половинка моделката-актриса не искала да се вижда с никой и само най-близките й хора имали достъп до нея. Близки приятелки на моделката се надяват, че тя скоро ще излезе от това състояние, тъй като е известна като жена със силен дух. Но явно в един момент й е дошло прекалено много, коментират нейни фенове.

Моделката, която събра огромно количество фенове с ролята си на фатална жена в "Под прикритие", е прочута със своята сдържаност и нежелание да парадира с материални възможности.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати