Опозориха Софка заради песен

Софи Маринова

Софи Маринова бе опозорена публично, след като стана ясно, че нейно парче е направено по музика на все още не особено известен млад композитор, но без негово знание.

Според композитора Марио Кръстев той е жертва на интелектуална кражба, в която били участвали Софи и нейният продуцент.

Миро

Драмата започнала преди време, когато композиторът оферирал ромската перла със свое творение. Тя не приела офертата, но според композитора точно неговата музика звучи в новия албум на певицата.

Ограбеният творец не могъл да се примири с подобно развитие на нещата и е твърдо решен да отстоява правата си. Той твърди, че песента „Промяна в плана” на Софи е по негова музика.

Марио тръби наляво и надясно за това, че бил ограбен, и тепърва ще трябва да доказва твърденията си, за да получи авторските права върху музиката.

Предстоят сериозни битки за правата върху песента и според запознати със случая последиците могат да са наистина сериозни. Всичко зависи от това дали Софи и композиторът ще успеят да се споразумеят.

Как той ще докаже твърденията си, че е създал музиката за това парче, все още не е ясно. Засега всичко е само на думи, репчат се фенове на Софка.

Преди време в подобен скандал бе забъркан поп-изпълнителят Миро. Тогава драмата се завихри около хита му "Губя контрол" и причината отново бяха неуредени отношения с композитори.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати